Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avem un Palat, ce facem cu el? 10 ani de demersuri, 26 de milioane de euro şi mult-aşteptata inaugurare, pe 27 aprilie

Publicat:

Lectorul Vasile Cotiuga acuza un paradox: Palatul Culturii arata impecabil dupa restaurare, dar ii lipsesc expozitiile permanente. Directorul Lacramioara Stratulat se apara cu argumentul etern al lipsei de bani.   Pe data de 27 aprilie, Palatul Culturii va fi inaugurat. Un istoric iesean sustine, insa, ca acest eveniment va fi un fiasco deoarece responsabilii din Palatul Culturii nu au pus la punct o viziune care sa atraga publicul spre cele patru muzee gazduite de Palat: Muzeul de Istorie, Muzeul de Stiinta si Tehnica, Muzeul de Arta si Muzeul de Etnografie. Mai precis, vor fi deschise catre…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Universitatea Ovidius Constanta, gazda lansarii volumului Regionalizarea. Catre un model de buna guvernanta a Romaniei, o lucrare despre regiunea Moldova

09:40, 17.04.2024 - Universitatea "Ovidius" Constanta gazduieste joi, 18 aprilie 2024, lansarea volumului "Regionalizarea. Catre un model de buna guvernanta a Romaniei". Evenimentul va avea loc in Sala Senatului din campusul universitar ndash; Corp A Aleea Universitatii, nr.1 , incepand cu ora 12.00. "Facultatea de Istorie…

Iași: Au fost desemnați prorectorii UAIC pentru mandatul 2024-2029

12:50, 15.04.2024 - In ședința Senatului Universitații „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) de astazi, prof. univ. dr. habil. Liviu-George MAHA, Rectorul UAIC, a consultat membrii Senatului cu privire la desemnarea prorectorilor pentru mandatul 2024-2029. Astfel, prorectorii validați de Senatul UAIC sunt: Conf. univ.…

Dialog intercultural: Romania are in zestre și cultura polona

08:55, 24.03.2024 - Expoziție in aer liber, la Muzeul Unirii din Iași: „Despre limba polona” Reprezentanții Muzeului de Istorie a Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași propun publicului o noua expoziție in aer liber, organizata in parteneriat cu Institutul Polonez din București, un proiect stradal…

Marcel Pascali: "Știința trebuie sa devina și ea parte a patrimoniului nostru național"

18:21, 23.03.2024 - In Moldova, sfera creativitații științifice in rindul tinerilor este complet distrusa, iar aceasta este o mare problema care trebuie rezolvata urgent. O astfel de opinie exprimat intr-un interviu pentru Noi.md custodele Muzeului de Istorie a Invațamintului din Moldova, Marcel Pascali. El a menționat…

„Laboratorul curiozitații” la Palatul Culturii din Iași. Camelia Cojan la ”Pulsul zilei”, cu Mihai Florin Pohoața – 21.3.2024.

10:55, 21.03.2024 - In perioada 20 martie – 26 aprilie, de miercuri pana duminica, din ora in ora in intervalul 9:00-17:00,  elevii insoțiți de cadre didactice sau de parinți sunt invitați la tururile ghidate prin expoziția de știința interactiva „Laboratorul curiozitații”, deschisa in cadrul Palatului Culturii din Iași,…

Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, partener al Muzeului de Istorie a Moldovei in cadrul expozitiei Lulele, imamele si tabachere. De la Kustenge la Iasbazar

10:26, 19.03.2024 - Muzeul de Istorie a Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi, in parteneriat cu Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, organizeaza la Palatul Culturii din Iasi, in perioada 20 martie ndash; 12 mai 2024, expozitia "Lulele, imamele si tabachere. De la Kustenge la Iasbazar".…

O colecție de marțișoare, expusa la Muzeul din Soroca

15:50, 03.03.2024 - „Marțișor pastrat cu drag in muzeul lui Bulat” - acesta este genericul expoziției deschise la inceput de primavara in incinta Muzeului de Istorie și Etnografie „Nicolae Bulat” din municipiul Soroca. Expoziția tematica, ajunsa la cea de-a doua ediție, gazduiește o colecție de 100 de marțișoare cu o vechime…

Marcel Pascal: "Școli de stat au existat mereu și statul intotdeauna a fost interesat de ele"

10:20, 27.01.2024 - Politicul se implica mereu in procesele educaționale, dar educația intotdeauna se afla in urma schimbarilor care au loc. O astfel de opinie a exprimat Marcel Pascal, custodele Muzeului de Istorie a Educației din Moldova, intr-un interviu acordat Noi.md. Potrivit lui, daca vorbim despre idealul pedagogic,…


Ce parere ai despre aceasta stire?