Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avea 18 ani și a murit în Italia după o suferință cumplită, familia are nevoie de AJUTOR pentru a o aduce acasă - FOTO

Publicat:

Durere fara margini pentru o femeie care și-a vazut fiica cum se stinge in crunta suferința, fara ca medicii sa o poata ajuta. Acum, singura dorința a familiei este sa o poata inmormanta pe Florentina acasa, alaturi de tatal ei adoptiv, care a fost rapus de cancer.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Un tanar asistent medical a murit la o zi dupa ce a mers la spital cu dureri de cap si varsaturi, insa a fost lasat acasa

16:45, 02.04.2024 - Moartea subita a unui tanar asistent medical de la secția de Boli Infecțioase a spitalului din Targoviste este anchetata de politisti. Citește și: Spitalul morții. O gravida a murit in chinuri, la mai puțin de o zi de la internare Barbatul de 30 de ani a incetat din viata la doar o zi dupa ce […]

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Imagini dureroase de la locul in care a murit Gabi Stangau. Soția lui este copleșita de suferința / FOTO

09:50, 21.03.2024 - Familia lui Gabi Stangau sufera cumplit dupa moartea lui. Diana, soția artistului, nu pierde nicio ocazie in care sa il viziteze la mormant sau la locul unde acesta s-a stins din viața. Familia și prietenii lui au decorat locul unde s-a produs tragedia cu o mulțime de lumanari și candele, iar imaginile…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Un moldovean a murit, dupa ce a fost impușcat la Paris: Familia tanarului de la Briceni cere ajutor pentru a-l repatria

11:45, 13.02.2024 - Un tanar de 28 de ani din Republica Moldova, care lucra ca taximetrist in Franța, Paris, a decedat, dupa ce a fost impușcat de doi barbați, care voiau sa ii fure mașina. Moldoveanul era originar din raionul Briceni. Astfel, familia acestuia solicita ajutor pentru repatrierea corpului.

Cum ar fi murit, de fapt, Andreea Rabciuc, sportiva romanca data disparuta acum doi ani in Italia. Ce au descoperit medicii legiști

17:35, 28.01.2024 - Misterul morții Andreei Rabciuc, sportiva romanca data disparuta in urma cu doi ani, pare sa fie departe de a fi elucidat, dar anchetatorii au descoperit alte detalii care arata ca tanara ar fi cazut, de fapt, de la inalțime și ca nu ar fi fost ucisa, așa cum s-a crezut inițial.


Ce parere ai despre aceasta stire?