Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autoturismele viitorului. 101.000 kilometri, cea mai lungă călătorie efectuată cu o mașină electrică

Publicat:

Un olandez sustinator al sustenabilitatii a terminat vineri, in , cea mai lunga calatorie realizata vreodata cu un automobil electric, relateaza Reuters. Aventura a inceput in 2016, a strabatut peste 30 de tari si s-a incheiat trei ani mai tarziu.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai lunga calatorie desculț. Ciți kilometri a parcurs deținatorul recordului 

03:16, 13.04.2024 - Un polonez a realizat cea mai lunga calatorie desculț din lume, mergind și alergind 3409,75 kilometri in jurul Peninsulei Iberice. Despre acest lucru relateaza Cartea Recordurilor Guinness. Pavel Durakiewicz, in virsta de 45 de ani, și-a inceput calatoria in sudul Franței, in apropiere de granița cu…

Papa Francisc va merge in Asia in septembrie, cea mai lunga calatorie apostolica din pontificatul sau

20:41, 12.04.2024 - Papa Francisc va efectua primul sau voiaj apostolic din acest an si cel mai lung in cei 11 ani de pontificat in perioada 2-13 septembrie cand va vizita Indonezia, Papua Noua Guinee, Timorul de Est si Singapore, a anuntat vineri Vaticanul, potrivit Reuters, conform Agerpres.

Tesla renunta la proiectul sau pentru o masina ieftina, pe fondul concurentei acerbe din China – Reuters

07:55, 06.04.2024 - Producatorul auto va continua sa dezvolte robotaxiuri autonome pe aceeasi platforma pentru vehicule mici, au spus sursele. Decizia reprezinta o abandonare a unui obiectiv de lunga durata pe care seful Tesla, Elon Musk, l-a caracterizat adesea ca fiind misiunea sa principala: masini electrice accesibile…

Marea inovație care va face din mașina electrica un adevarat rival pentru motorul diesel

06:25, 06.04.2024 - Industria auto va trebui sa reduca greutatea bateriilor vehiculelor electrice cu 50% in urmatorii 10 ani pentru a face electrificarea semnificativa din punct de vedere ecologic, a declarat miercuri directorul general al grupului Stellantis, transmite Reuters, informeaza News.ro.

Rusia anunta ca o linie electrica de rezerva a centralei nucleare din Zaporojie a incetat sa functioneze

13:50, 04.04.2024 - Conducerea centralei nucleare din Zaporojie (sudul Ucrainei), controlata de Rusia, a anuntat joi ca o linie electrica de rezerva care alimenteaza uzina nu mai functioneaza, relateaza Reuters.

Chinezii de la Leapmotor vor construi in Polonia o mașina electrica ieftina, care sa concureze Dacia Spring

12:45, 24.03.2024 - Compania chineza Leapmotor va construi vehicule electrice cu preturi accesibile la uzina Tychy din Polonia a partenerului Stellantis, urmand sa concureze inclusiv Dacia Spring, au declarat doua surse apropiate situatiei, pentru Reuters, preluata de News.ro.

Politia din Noua Zeelanda investigheaza presupuse amenintari online la adresa arbitrilor de la Cupa Mondiala

13:10, 02.02.2024 - Politia din Noua Zeelanda (NZP) a anuntat ca investigheaza presupuse amenintari cu moartea si abuzuri online impotriva arbitrilor de la Cupa Mondiala de Rugby de anul trecut, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.Investigatorul Stuart Mills, din cadrul NZP, a declarat vineri ca s-au primit trei plangeri…

S-a redeschis cel mai mare patinoar natural din lume, pentru prima data dupa 2 ani. Are o lungime de aproape 8 kilometri

18:00, 21.01.2024 - Rideau Canal Skateway, cel mai mare patinoar natural din lume, aflat in Canada, s-a redeschis pentru patinatori duminica, pentru prima data dupa doi ani, a precizat National Capital Commission (NCC), potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?