Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Australia, a doua tragedie într-o săptămână. Mama copiilor ucişi, arestată pentru crimă

Publicat:

Mama a sapte din cei opt copii gasiti morti intr-o locuinta din orasul australian Cairns a fost arestata sub suspiciunea de crima, anunta presa internationala. Ea a fost gasita de politisti, vineri dimineata, prezentand rani injunghiate, alaturi de cele opt cadavre. Cea de-a opta victima era o nepoata a femeii. Conform anchetatorilor, femeia era lucida […]

Citeste articolul mai departe pe reportervirtual.ro…  

Sursa articol: reportervirtual.ro


Stiri pe aceeasi tema

TRAGEDIE IN ANGLIA Mama romanca și fostul soț gasiți morți intr-o presupusa crima-sinucidere

11:15, 09.04.2024 - Tragedia a șocat comunitatea și investigațiile continua pentru a clarifica toate aspectele acestui eveniment tragic. The post TRAGEDIE IN ANGLIA Mama romanca și fostul soț gasiți morți intr-o presupusa crima-sinucidere first appeared on Informatia Zilei .

Familia soților uciși in Bran, amenințata de tatal criminalului. Conflictul continua și la un an de la tragedie: ”O sa ajung langa fratele meu”

11:10, 04.04.2024 - Cazul crimei sangeroase din Bran continua cu dezvaluiri halucinante! In urma cu un an, Nicu și Alexandra au fost uciși de un vecin. La mai bine de un an distanța, se pare ca acest conflict continua. Familia victimelor ar fi fost amenințata cu moartea de tatal criminalului.

Unicef. Copiii din Gaza spera sa moara cat mai repede

19:25, 27.03.2024 - Suferința mentala a copiilor din Gaza este atat de profunda, incat unii spera sa moara rapid pentru a scapa de „coșmar”, a declarat marți un purtator de cuvant al agenției ONU pentru protecția copilului, relateaza  AFP .   „Ceea ce era de neconceput se spune acum in mod regulat in Gaza”, a declarat…

Tatal celor trei copii morți in incendiul din Bologna a facut primele declarații! Fostul soț al Ștefaniei este in șoc: ”Trebuia sa ii...”

12:50, 18.03.2024 - Tatal copiilor morți din Bologna a rupt tacerea! Barbatul este devastat de durere și trece prin momente cumplite de cand a aflat de tragedie. Acesta nu mai locuia cu mama copiilor lui, ci a aflat ca Ștefania și micuții au murit la puțin timp de la tragedie. Barbatul a facut primele declarații.

Alina Eremia, primele declarații despre crima de la petrecerea vedetelor. Cantareața neaga prezența sa la eveniment: ”Este o tragedie”

21:55, 11.02.2024 - Crima de la petrecerea vedetelor din județul Dambovița a șocat pe toata lumea. Deși se anunța un eveniment cu fast, unde nume cunoscute din showbizul romanesc au fost prezenta, moartea unui barbat ucis cu lovituri de maceta, a ingrozit pe toata lumea. Deși s-a scris și despre prezența Alinei Eremia,…

Crima șocanta in Baia Mare. A dat foc fostei neveste și apoi s-a sinucis

17:25, 09.02.2024 - Tragedie fara mrgini in Baia Mare. Un caz șocant a avut loc pe Aleea Uranus din Baia Mare. Daca inițial s-a crezut ca este vorba de un incendiu, ulterior s-a dovedit a fi cu totul altceva. Un barbat i-ar fi dat foc fotei neveste și apoi s-a sinucis. La aceasta ora poliția criminalistica este la fața…

Dubla crima in Brașov! Un tanar si-a omorat parintii. Ce spun vecinii despre tragedie / FOTO

14:20, 07.02.2024 - Dubla crima in Brașov! Un tanar și-a omorat parinții, iar cand și-a dat seama de ceea ce a facut a sunat de urgența la 112 și s-a autodenunțat. Iata ce spun vecinii despre cumplita tragedie!


Ce parere ai despre aceasta stire?