Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Extern - Barack Obama a condamnat �uciderea brutala� a ostaticului britanic Alan Henning

Publicat:

, , a condamnat vineri "uciderea brutala" a ostaticului britanic de catre "gruparea terorista SI" (), promitand ca se va face dreptate, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actor oradean, condamnat la 6 ani de inchisoare pentru viol

10:21, 24.04.2024 - Actorul Andrian Locovei, din cadrul Teatrului „Regina Maria” din Oradea, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare sub acuzația de viol, intr-un dosar in care partea vatamata este o actrița.

Moldova a condamnat ferm atacul Iranului asupra Israelului

10:10, 14.04.2024 - Republica Moldova condamna in modul cel mai ferm atacul Iranului asupra Israelului. Vicepremierul și ministrul de Externe al Republicii Moldova, Mihail Popșoi, a scris un mesaj in acest sens pe pagina sa de socializare. "Sintem solidari cu Israelul și poporul sau, intrucit securitatea regionala in intregul…

“Cer scuze la domnii polițiști”. Barbat condamnat sa plateasca 10.000 de euro despagubiri morale

08:00, 10.04.2024 - Un barbat din comuna Livezi, județul Bacau, a fost condamnat la plata unor daune morale substanțiale, in urma unui proces in care doi agenți de poliție l-au acționat in instanța. Barbatul a fost condamnat de Judecatoria Onești la plata a 10.000 de euro ca despagubiri morale, cate 5.000 de euro pentru…

Fostul patron al echipei lui Radu Dragușin are de platit o amenda colosala. Pentru ce a fost condamnat in SUA miliardarul britanic!

18:30, 05.04.2024 - Joe Lewis (87 de ani), ex-proprietarul ENIC Group, ce o controleaza pe Tottenham, a fost judecat de Tribunalul federal din Manhattan pentru „tranzacții cu informații privilegiate pe piața bursiera”. Miliardarul britanic, capul familiei Lewis, trebuie s-achite o amenda de 5 milioane de dolari, dar a…

SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina

09:15, 02.04.2024 - Purcell fusese doar un adolescent de 16 ani cand a savarșit crima pentru care a fost condamnat la 15 ani de inchisoare The post SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina first appeared on Informatia Zilei .

Barack Obama a facut o vizita surpriza pe Downing Street, la biroul premierului britanic

23:21, 18.03.2024 - Barack Obama a facut o vizita surpriza pe Downing Street, la biroul premierului britanic Rishi Sunak. Fostul președinte american a fost vazut luni intrand in celebra cladire din Londra. Vizita are caracter privat.

„Justice for Eros”: barbat a fost condamnat la peste doi ani de inchisoare pentru uciderea unei motan, in Turcia

18:20, 13.03.2024 - O instanta din Istanbul a condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare un barbat judecat pentru uciderea intentionata a unei pisici, transmite miercuri agentia turca Anadolu, preluata de DPA.


Ce parere ai despre aceasta stire?