Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lora a ajuns de urgenta la spital! Ce a patit cantareata! (FOTO)

Publicat:

a ajuns pe patul de spital. Pur si simplu nu a putut sustine concertul pe care il avea programat. Lora a fost dusa la spital de sotul si impresarul ei. Din fericire,  acum se simte bine, i s-au administrat vitamine, si nu sufera de nimic grav. “Am avut o zi foarte grea, filmari [...] Lora a ajuns de urgenta la spital! Ce a patit cantareata! (FOTO)

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explozie uriașa in județul Neamț! Un barbat de 40 de ani a ajuns de urgența la spital

20:10, 22.03.2024 - Vineri seara, 22 martie 2024, o explozie uriașa s-a produs la Hidrocentrala Stejaru. In urma incidentului, un barbat in varsta de 40 de ani a ajuns de urgența la spital. Pompierii au constatat ca s-a produs o avarie la un intrerupator de 110 KV.

Știrile Antena Stars. Roxana Dobrițoiu, de urgența la spital! Cantareața a ajuns pe mainile medicilor, dupa ce a ținut o dieta: „Intrasem in depresie...” / VIDEO

15:50, 14.03.2024 - Roxana Dobrițoiu a trecut prin clipe de coșmar din cauza unei diete! Cantareața a ajuns de urgența la spital! Artista a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Deniz Brizo, de urgența la poliție! Artista a fost acuzata de abandon familiar și s-a ales cu dosar penal. Declarații exclusive

22:46, 13.03.2024 - Deniz Brizo trece printr-o situație extrem de dificila. Conflictul dintre artista și fiica ei a atins cote maxime. Cantareața s-a ales cu dosar penal și este cercetata pentru abandon familiar. Cum s-a ajuns la aceasta situați. Declarații exclusive!

Știrile Antena Stars. Ionela Guzic, din aeroport, in sala de operații! Cantareața care a ramas fara degete a fost operata de urgența: „S-a complicat” / VIDEO

15:05, 06.03.2024 - Ionela Guzic a ajuns din aeroport, direct in sala de operații. Cantareața care a ramas fara degete a fost operata de urgența. Iata declaratele exclusive facute de artista, in urma cu puțin timp, pentru Antena Stars!

Oana Zara a ajuns, de urgența, la spital! Ce a pațit actrița și cum se simte acum: „Mi-a fost foarte rau...” / VIDEO

09:10, 14.02.2024 - Oana Zara s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate. Actrița din serialul Lia – soția soțului meu, a fost nevoita sa mearga, de urgența, la spital. Ce a pațit și cum se simte acum.

Cristina Spatar se afla sub tratament! A ajuns de urgența la spital, iar apoi a plecat direct la petrecere: “Nu este de joaca!” VIDEO EXCLUSIV

16:55, 06.02.2024 - Cristina Spatar a fost la un pas sa rateze Revelionul Artiștilor, petrecere organizata de Claudia Ghițulescu in cinstea tuturor cantareților de muzica de petrecere. Vedeta a ajuns de urgența la spital in cursul zilei de sambata, confruntandu-se cu o infecție serioasa la ochi, din cauza unor lentile…

Catalin Crișan, operat de urgența. Imaginile cu artistul in spital sunt tulburatoare

08:50, 30.01.2024 - Catalin Crișan, operat de urgența. Imaginile cu artistul in spital sunt tulburatoare Continue reading Catalin Crișan, operat de urgența. Imaginile cu artistul in spital sunt tulburatoare at Tabu.

Ramona de la Clejani a ajuns de urgența la spital! Medicii i-au pus un diagnostic care a speriat-o teribil: ”Țipam și nu știam ce sa fac”

23:30, 29.01.2024 - Ramona de la Clejani a trecut prin clipe de panica in urma cu doar cateva seri. Cantareața a ajuns de urgența la spital dupa ce a simțit ințepaturi in zona inimii. Iata ce diagnostic i-au pus medicii și ce e nevoita artista sa faca de acum inainte.


Ce parere ai despre aceasta stire?