Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Augustin Zegrean, despre tăierea pensiilor judecătorilor: 'Vor ataca la Curtea Constituțională'

Publicat:

a vorbit, la B1, despre posibilitatea ca pensiile judecatorilor sa fie impozitate, dupa suma de 10.000 de lei

"Magistrații au dreptate. Ține de independența justiției pentru ca judecatorii, pe toata durata activitații lor, sunt incompatibili cu orice alta funcție publica.Scrie in Constituție acest lucru.

peste tot aproape, din ce cunosc eu, judecatorii beneficiaza de pensie de serviciu.

judecatorii au fost ademeniți sa iasa la pensie și acum vii și le spui ca nu mai poți sa le dai ban sau ca trebuie, din solidaritate, sa dai la ceilalți pensionari.

Nu…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Este OFICIAL! Șoferii cu categoria B pot conduce și scutere de 125 cmc

17:05, 20.03.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, miercuri, ca neintemeiata, sesizarea depusa de presedintele Klaus Iohannis privind ordonanta de urgenta care le permite posesorilor de carnet categoria B sa conduca scutere.Legea transmisa catre promulgare completeaza OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile…

Șeful Casei de Pensii: „Nici o pensie nu va scadea in urma recalcularii, majoritatea pensiilor vor avea creșteri, unele chiar substanțiale”

11:10, 04.03.2024 - Președintele Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, a transmis ca publicarea in Monitorul Oficial a Normelor de aplicare pentru noua Lege a Pensiilor este un moment foarte important pentru ca din acest punct se va semna contractul pentru softul care va efectua recalcularea pensiilor. Citește și: Ion…

(live/update) Judecatorii din toata țara, intruniți la Adunarea Generala

10:50, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live) Judecatorii din toata țara, intruniți la Adunarea Generala

10:10, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

Judecatorii, asteptați la Adunarea Generala: Cand va avea loc evenimentul

21:40, 26.02.2024 - Magistrații din toata țara sunt așteptați la Adunarea Generala a Judecatorilor. Evenimentul va avea loc pe 1 martie curent, incepand cu ora 10.00 și se va desfașura in incinta Palatului Republicii, anunța Consiliul Superior al Magistraturii.

Pensiile care scad dupa recalculare. Marius Budai a explicat care sunt romanii care pierd bani din pensie

18:10, 20.02.2024 - Romanii așteapta recalcularea pensiilor și majorarea veniturilor, de la 1 septembrie 2024, așa cum a promis Guvernul. Exista insa un articol in noua lege a pensiilor prin care veniturile seniorilor vor scadea dupa recalculare, și nu vor crește.

AUR ataca la CCR comasarea alegerilor. George Simion: „Ne vom opune prin toate mijloacele”

22:36, 15.02.2024 - "Comisia de la Venetia, toate acordurile internationale, toata lumea spune ca este ilegal ceea ce fac (n.r. - PSD si PNL). Sigur ca vom ataca la Curtea Constitutionala si ne vom opune prin toate mijloacele acestei ilegalitati. Totodata, dupa cum vedeti, suntem pregatiti (...). Daca ei de trei saptamani…

Cum poți sa ieși cu 5 ani mai devreme la pensie. Anunțul facut de ministrul Muncii

09:45, 08.01.2024 - Romanii se pot pensiona anticipat, daca au un stagiu contributiv de 40 de ani, potrivit ministrului Muncii.Simona Bucura-Oprescu a explicat ca barbații se pot pensiona chiar și la 60 de ani, daca au un stagiu de cotizare de 40 de ani."Noua lege a pensiilor vine cu reducerea varstei de pensionare pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?