Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au dansat cu lei şi dragoni sub focuri de artificii! Petrecerea "Maimuţei de Foc" ţine 15 zile şi a cuprins întreg mapamondul!

Publicat:

  de Primavara, altfel spus , a cuprins aproape întreaga planeta. Oficial, de astazi, începe si la noi distractia. În cele mai importante orase din lume au avut loc spectacole traditionale si focuri de artificii impresionante.

Daca la noi intrarea în Noul An e sarbatorita doar o zi, chinezii petrec 15 zile.

e un festival traditional, care e extrem de important pentru noi, chinezii.

Maimuta de foc

Petrecerile pentru de foc continua în China. Distractia tine…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertismentul unui oficial american: China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica”

09:40, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Cum depistam și tratam alergiile de primavara. Aproape jumatate dintre romani sufera de o forma de alergie

23:26, 10.04.2024 - A inceput sezonul alergiilor, și mulți dintre noi confundam simptomele cu cele ale unei raceli, avertizeaza medicii. Oficial, 8 milioane de romani au cel puțin o forma de alergie, arata datele Societatii Romane de Alergologie si Imunologie Clinica.

Rodica, femeia de pe bancnota de 10 lei, a devenit subiect de interes pentru mulți, iar Banca Naționala a Romaniei a emis un comunicat oficial pentru a clarifica cine este și ce reprezinta aceasta figura.

23:45, 01.04.2024 - Rodica, femeia de pe bancnota de 10 lei, a devenit subiect de interes pentru mulți, iar Banca Naționala a Romaniei a emis un comunicat oficial pentru a clarifica cine este și ce reprezinta aceasta figura. Ea este o personalitate semnificativa in istoria artei romanești, fiind muza celebrului pictor…

Am intrat oficial in primavara! Cand se schimba ora

13:41, 21.03.2024 - Echinoctiul de primavara marcheaza inceputul primaverii astronomice, moment din care durata zilei va fi in continua creștere, iar cea a nopții in scadere, pana in iunie, la solstitiul de vara.

Echinoctiul de primavara 2024. Data la care incepe oficial primavara astronomica

10:40, 11.03.2024 - Echinoctiul de primavara 2024 marcheaza un moment foarte important, anume inceputul primaverii astronomice. De la aceasta data, durata zilei va fi in continua creștere, iar cea a nopții in scadere.

Amestecul puternic care elimina buruienile nedorite primavara. E secretul gradinarilor și fermierilor

08:51, 25.02.2024 - Oficial, de la 1 martie ar incepe primavara, asta insemnand ca sunt multe de facut in gradina. In acest sens gradinarii pricepuți vor avea nevoie de amestecul puternic care elimina buruienile nedorite primavara.

Consiliul Uniunii Europene a aprobat oficial cel de-al 13-lea pachet de sanctiuni impotriva Rusiei

12:05, 23.02.2024 - Consiliul Uniunii Europene a aprobat oficial cel de-al 13-lea pachet de sanctiuni aplicat impotriva Rusiei. UE a impus sanctiuni impotriva a 106 persoane fizice si 88 de persoane juridice. UE a impus, de asemenea, sanctiuni impotriva unor companii din China, Sri Lanka, Serbia, Kazahstan, Thailanda si…

Curieratul, o carte de vizita stralucitoare a economiei chineze

18:35, 25.01.2024 - Peste aproximativ zece zile va fi Sarbatoarea Primaverii sau Anul Nou Chinezesc. Companiile chineze de curierat vor funcționa normal in timpul sarbatorii. Potrivit datelor oficiale publicate in 22 ianuarie, volumul livrarilor de curierat in China, in 2023, a fost de 132,07 miliarde, o creștere de 19,4%,…


Ce parere ai despre aceasta stire?