Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au aruncat blocul în aer, la comanda unui italian îndrăgostit de o româncă

Publicat:

Amanunte socante ies la iveala in cazul exploziei de luna trecuta intr-un bloc de garsoniere din municipiul Suceava, deflagratie care a distrus complet o garsoniera si a afectat restul imobilelor de pe palier, dar si locuintele de la celelalte etaje, explozia fiind urmata de un incendiu, multi dintre locatari fiind evacuati de pompieri pe geam, cu ajutorul scarilor culisabile.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un italian a crezut ca Irina Shayk s-a indragostit de el și i-a trimis 112.000 E. Cine era in spatele profilului fals

12:35, 22.04.2024 - O instanța din Verona, Italia, are pe rol un proces de inșelaciune aproape ireal, in care victima este un barbat din localitate. Timp de aproape 10 ani, acesta a trait o poveste de dragoste cu o femeie „din Grecia”, care nici macar nu exista, careia i-a trimis in total 112.000 de euro, scrie digi24.ro.

Un italian a ramas cu inima franta și conturile goale, dupa ce proaspata soție romanca a fugit cu toata averea

19:41, 15.04.2024 - O femeie tanara și atragatoare, de 38 de ani și originara din Romania, este acuzata de șantaj și delapidare intr-un caz care a șocat și a amuzat in același timp comunitatea. Relația romantica, aparent idilica, pe care a avut-o cu un barbat de 62 de ani, funcționar din Irpinia, Italia, s-a dovedit a…

Italian adus la sapa de lemn de iubita romanca. Judecatorii au desemnat o persoana sa-i „cenzureze” cheltuielile excesive

17:55, 15.04.2024 - Un italian a cheltuit peste 500.000 de euro cu iubita sa romanca, ajungand in situația de a nu mai putea plati pensie alimentara catre fosta soție. Femeia l-a dat in judecata, iar Curtea Suprema i-a dat dreptate fostei soții, incredințandu-l pe barbat in grija unui tutore.

Cum a reușit o romanca sa il lase pe un italian fara 100.000 euro! Barbatul s-a indragostit de femeie, dar a platit scump: ”Am fost doar o victima”

13:10, 13.04.2024 - Un italian trage un semnal de alarma, dupa ce a ramas fara bani. O romanca ar fi reușit sa ii ia cei 100.000 euro pe care ii avea, dupa ce i-ar fi promis ca vor trai o frumoasa poveste de dragoste impreuna. Barbatul a ajuns la concluzia ca a fost doar o inscenare!

O romanca din Spania a crezut ca Brad Pitt a vazut-o pe TikTok și s-a indragostit de ea. Apoi i-a cerut bani

14:05, 27.03.2024 - O romanca de 62 de ani stabilita de 12 ani in Spania a cazut victima unei escrocherii cibernetice, dupa ce a fost contactata de o persoana care s-a dat drept Brad Pitt. I s-a parut bizar ca celebrul star de la Hollywood a ajuns tocmai la ea, dar - spune ea - a primit suficiente dovezi ca nu avea de-a…

Italian de 60 de ani, ucis de iubita romanca. Dupa ce l-a injunghiat, femeia s-a așezat langa el și a așteptat poliția

13:45, 06.03.2024 - O romanca stabilita in Italia și-a injunghiat mortal partenerul in varsta de 60 de ani, a sunat la serviciile de urgența, dupa care s-a așezat langa el și a așteptat sa vina poliția.

Incendiul din Valencia | Blocul era administrat de o romanca / Bilanțul victimelor este in creștere

20:55, 23.02.2024 - Bilantul mortilor in urma incendiului devastator care a distrus un complex de locuinte cu 14 etaje din Valencia, in estul Spaniei, a crescut la 10, au anuntat autoritatile locale, in timp ce pompierii continua sa caute pana la 15 persoane date disparute, relateaza The Guardian. Administratorul cladirii…


Ce parere ai despre aceasta stire?