Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atrocitățile Holocaustului: “Din tren, a coborât o femeie îmbrăcată în rochie de mireasă. Ea fusese luată de către naziști, de la nunta ei, pentru a fi gazată”

Publicat:

Razboi”, “naziști”, “rasism, “antisemitism”, “Holocaust”. , omul care a dat naștere unui genocid de suferința. Frica și tortura, atat in orașele germane, cat și in toata Europa ocupata. Peste șase milioane de oameni omorați in cele mai cumplite chinuri. Și-a dorit puterea suprema in toata lumea, sentiment ce i-a crescut mandria, dar și ura fața de cei care nu i se supuneau. Cel mai mult ii ura pe evrei. Ii considera “nedemni sa traiasca, o plaga a omenirii”.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful diplomației UE avertizeaza: Europa trebuie sa se pregateasca pentru razboi

16:05, 09.04.2024 - Europa trebuie sa se pregateasca pentru un posibil razboi, un conflict la scara larga pe continent depașind granițele Ucrainei „nemaifiind o ficțiune”, a avertizat, marți, șeful diplomației europene, Josep Borrell, citat de FT.

Andreea, studenta ucisa de Mire in Timișoara, este condusa pe ultimul drum de sute de persoane. Tanara este imbracata in rochie de mireasa: ”Sa vindeci sufletele...”

11:45, 28.03.2024 - Este o zi dureroasa pentru comunitatea din Gorj. Andreea, studenta ucisa de cirminalul din Timișoara, este condusa astazi pe ultimul drum, in localitatea Padeș. Sute de persoane au anunțat ca vor lua parte la inmormantarea Andreei. Parinții ei sunt distruși de durere, iar mama ei are nevoie de tratament…

Un general rus avertizeaza: Conflicutul din Ucraina ar putea escalada intr-un razboi pe scara larga in Europa

16:35, 07.03.2024 - General-colonelul Vladimir Zarudnitki, seful Academiei Militare a Statului Major general al armatei ruse, a avertizat ca actualul conflict din Ucraina ar putea escalada intr-un razboi pe scara larga in Europa si a declarat ca probabilitatea ca fortele Moscovei sa se implice intr-un nou conflict cresc…

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Nu doar razboi, ci și dragoste: Dupa ce a avertizat Europa sa se pregateasca de un conflict cu Rusia, ministrul german al Apararii s-a insurat

19:06, 02.02.2024 - Ministrul german al Apararii Boris Pistorius si partenera sa Julia Schwanholz s-au casatorit, relateaza vineri dpa și Agerpres.Nunta a avut loc in urma cu cateva saptamani, a afirmat vineri un purtator de cuvant al Ministerului Apararii. Pistorius, 63 de ani, si Julia Schwanholz, politolog…


Ce parere ai despre aceasta stire?