Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atentat cu maşină-capcană. Sunt victime, cel puţin 14 morţi

Publicat:

O masina-capcana a explodat duminica intr-un oras din nordul Siriei, detinut de rebelii sprijiniti de Turcia, ucigand cel putin 10 persoane dupa ce mai multe explozii au fost auzite in alte zone din nord-vest detinute de insurgenti, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la un raliu din Ungaria: 4 morți și cel puțin 7 raniți, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de spectatori

18:15, 24.03.2024 - O masina de raliu a intrat, duminica, intr-un grup de spectatori in Ungaria, provocand moartea a patru persoane si ranirea altor cateva, a anuntat politia, relateaza AP, potrivit News.ro. 

UPDATE Atacul de la Moscova: Bilantul victimelor urca la 115 morti. Putin a declarat ca vinovații vor fi „pedepsiți”

16:05, 23.03.2024 - Numarul victimelor in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscova, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), a crescut la 115 morti, a anuntat sambata Comitetul de Ancheta din Rusia, potrivit Reuters si AFP.

Suedia, oficial membra a NATO

19:25, 07.03.2024 - Suedia a devenit oficial membra a NATO joi; premierul Ulf Kristersson a inmanat guvernului SUA documentatia oficiala, ultimul pas al procesului de aderare, transmite Reuters. Suedezii si-au reconsiderat neutralitatea traditionala dupa ce Rusia a invadat Ucraina in urma cu doi ani, dar procesul de aderare…

Tragedie in Mali: Un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Cel puțin 31 de morți

07:45, 28.02.2024 - Cel puțin 31 de oameni au murit in Mali, dupa ce un autobuz a cazut, marți, de pe un pod peste un rau in apropiere de orașul Kenieba din vestul țarii, a anunțat Ministerul Transporturilor, citat de Reuters.

Cel putin trei morti si 12 raniti in bombardamente ale fortelor ruse in apropiere de Donetk

09:50, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters.

Atac armat in Mogadishu: Cel puțin cinci morți intr-o baza militara

08:20, 11.02.2024 - Cel putin cinci persoane, intre care oficiali militari somelezi si un soldat din Emiratele Arabe Unite, au fost ucise dupa ce un soldat a deschis focul la o baza militara din capitala Mogadishu, au declarat pentru Reuters un ofiter al armatei si reprezentanti ai spitalului.Ministerul Apararii din…

Turcii au distrus 25 de obiective ale kurzilor din Siria și Irak

23:50, 13.01.2024 - Armata din Turcia a efectuat lovituri aeriene in nordul Siriei și in Irak, distrugand 25 de ținte ale militanților kurzi, a anunțat sambata Ministerul turc al Apararii prin intermediul unui comunicat citat de Reuters.

Cel puțin doi oameni au murit, iar alți 18 au fost salvați de pe o barca de migranți, in apropiere de insula greceasca Lesbos

12:20, 10.01.2024 - Cel puțin doua persoane au murit de pe ambacațiune cu aproximativ 36 de migranți la bord, care pare sa se fi apropiat de insula greceasca Lesbos pe fondul vantului puternic, noteaza Reuters.Paza de coasta elena a declarat ca a recuperat cadavrele a doua persoane și a salvat 18 persoane in apropierea…


Ce parere ai despre aceasta stire?