Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atacat de urs, salvat de câine. Un bărbat din județul Bacău a fost la un pas de moarte

Publicat:

Un barbat din județul Bacau a scapat cu viata dupa ce a fost atacat de o ursoaica. Ajutorul providential i-a venit de la cainele care il insotea. Intalnirea cu animalul s-a petrecut la marginea unui sat. Omul era in padure la taiat de lemne, cu alti doi prieteni, cand, la un moment dat, au intalnit trei pui de urs. Au incercat sa fuga, dar a aparut ursoaica si i-a atacat.

Barbatul de 33 de ani povesteste inca ingrozit intamplarea care putea sa-l coste viata. A avut prezenta de spirit si s-a luptat cu ursul cat a putut.

„A sarit pe mine, a dat sa ma prinda de gat, m-a prins de mana. Am…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Cand crede ca e mai bine, atunci mai apare un chist, o tumora! Anamaria are in continuare nevoie de ajutorul nostru!

13:16, 02.04.2024 - Anamaria a fost diagnosticata cu cancer la san, stadiul III, cu metastaze in tot corpul. Fiind singura, voi ați fost singurii care ați ajutat-o sa ramana in viața in ultimele luni. Dar are in continuare nevoie de ajutor: Finalul anului 2022 a venit cu vești crunte pentru Anamaria. De la o roșeața aparuta…

Fostul rugbist George Balta, ramas paralizat in urma unui accident pe teren, trage un semnal de alarma: „Nu am cum sa urc, doar la mila oamenilor și sa ma ia pe sus”

21:20, 20.03.2024 - George Balta (38 de ani) a suferit in urma cu 18 ani un grav accident pe teren de rugby. Medicii de la Spitalul Floreasca i-au mai dat inițial doar cateva ore de trait, dupa ce-a fost diagnosticat cu traumatism vertebro-medular cervical. Coloana vertebrala a fost deformata in zona gatului si maduva…

Copil de 10 ani, disparut din judetul Vrancea. Politia cere ajutorul

23:01, 08.03.2024 - ”La data de 8 martie a.c., in jurul orei 21.40, politistii Sectiei 9 Politie Rurala Odobesti au fost sesizati cu privire la faptul ca, in jurul orei 13.00, CILIBIU ANDREI, de 10 ani, a plecat de la domiciliul sau din satul Padureni, comuna Jaristea, si nu a mai revenit pana in prezent”, a transmis,…

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚA SATU MARE Satmareanca salvata de la moarte de medicii de la ATI cu ajutorul ”plamanului artificial”

10:05, 20.02.2024 - Dupa ce aproape o luna de zile a respirat cu ajutorul plamanului artificial, marți, 20 februarie, Ana Erdei (49 ani).... The post SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚA SATU MARE Satmareanca salvata de la moarte de medicii de la ATI cu ajutorul ”plamanului artificial” first appeared on Informatia Zilei .

„O chestiune de viata sau de moarte". Taylor Swift, infuriata de un student care i-a urmarit avionul privat

08:50, 07.02.2024 - Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii lui Taylor Swift au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a impartasit online informatiile despre zborul ei, transmite BBC.

Accident mortal in județul Bacau. Doua persoane si-au pierdut viata, dupa ce un tren a intrat din plin intr-un autoturism, la o trece de nivel cu calea ferata / FOTO

18:25, 26.01.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, in cursul zilei de vineri, 26 ianuarie 2024, in zona Dofteana, Bacau. Un tren a intrat din plin intr-un autoturism, la o trece de nivel cu calea ferata. Doua persoane și-au pierdut viața, in urma impactului violent dintre cele doua vehicule.


Ce parere ai despre aceasta stire?