Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac la bordul unui avion de pasageri. Trei oameni au fost răniţi

Publicat:

Avionul decolase din Seattle cu destinatia Beijing (China), dar pilotii au decis revenirea in dupa un "incident de securitate".

Potrivit informatiilor preliminare, un pasager a incercat sa patrunda cu forta in cabina pilotilor.

"Avionul a revenit dupa ce un pasager a atacat un insotitor de bord", a declarat , purtatorul de cuvant al Aeroportului international Seattle-Tacoma. Agresorul a fost imobilizat de pasageri.

Trei persoane au fost ranite in incident, inclusiv un insotitor de bord.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Șeful diplomației americane incearca sa remedieze relațiile cu China

20:26, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China.

Blinken se deplaseaza saptamana viitoare in China

10:16, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China, transmite duminica dpa, potrivit Agerpers.

China inmoaie tonul

06:50, 17.04.2024 - Ministrul chinez al apararii, Dong Jun, a lansat un apel la mai multa „incredere” intre Beijing si Washington in cursul unei discutii cu omologul sau american, Loyd Austin, prima la acest nivel dupa un an si jumatate, in pofida unor unor tensiuni inca foarte puternice, scrie AFP. China si Statele Unite…

Nou incident cu un avion Boeing: Carcasa unui motor s-a rupt

22:35, 08.04.2024 - Un alt incident grav cu un un avion Boeing a avut loc in Statele Unite. Carcasa unuia dintre motoare s-a desprins in timpul decolarii și a lovit flapsul unei aripi. Avionul a revenit in siguranta pe aeroportul international din Denver, Colorado, transmite Noi.md cu referire la digi24.ro. {{740593}}…

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Doi morti si 26 de raniti dupa o explozie la un restaurant din China

09:30, 13.03.2024 - Doua persoane au murit si 26 au fost ranite dupa o explozie provocata de o scurgere de gaze la un restaurant de pui prajit din China. Explozia a avut loc miercuri, in jurul orei locale 8.00, in localitatea Yanjiao din comitatul Sanhe, situat la aproximativ 80 km de capitala Beijing. 36 de vehicule de…

Incendiu uriaș intr-un bloc din China. 15 oameni au murit, peste 40 au fost raniți

15:45, 24.02.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit intr-un bloc turn din Nanjing, un oraș cu peste opt milioane de locuitori din estul Chinei. 15 oameni au murit și peste 40 au fost raniți. Autoritațile au deschis o ancheta.

Cinci raniti dupa ce un microbuz a intrat intr-un cap de pod. Trei oameni au ramas incarcerati

14:35, 05.02.2024 - Cinci persoane au fost ranite, luni, dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat intr-un cap de pod. Trei persoane au ramas incarcerate si au fost scoase de pompieri. Accidentul a avut loc in localitatea satmareana Piscari. In evenimentul rutier a fost implicat un microbuz, in care se aflau cinci pasageri.…


Ce parere ai despre aceasta stire?