Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ATAC FILMAT la metrou. Un BĂRBAT este împins pe şine, din senin. Autorul este căutat de poliţie VIDEO

Publicat:

Barbatul de 57 de ani a fost impins din senin pe sine de un alt calator, care apoi pleaca linistit. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. In imagini se vede cum cei doi apar pe peron, iar unul dintre barbati il impinge pe celalalt, care cade pe sine. Martorii sar imediat in ajutorul lui, in timp ce atacatorul se indeparteaza.

 

"Dupa atac, barbatul a plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, desi cazatura victimei a fost dureroasa si putea sa-i cauzeze rani care sa-i puna viata in pericol", a declarat .

In prezent agresorul este cautat

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Intre tragedie și comedie. Cu proprietarul in arest la domiciliu, mașina fostului prefect de Gorj a fost implicata intr-un accident (FOTO)

09:25, 07.04.2024 - Mașina lui Dan Ilie Morega a fost implicata intr-un accident. De data aceasta, insa, fostul prefect aflat in arest la domiciliu nu se mai afla la volan. Autoturismul a fost lovit in timp ce se afla in parcare.Mașina de lux a baronului de Gorj era parcata pe o strada din Targu-Jiu.

Muncitor decedat in salina Slanic Prahova, coborat cu targa de la inalțime. VIDEO

09:06, 20.03.2024 - Colegii sunt cei care au sunat urgent la 112 insa din pacate medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic decat sa constate decesul.Din cauza faptul ca barbatul și-a pierdut viața in partea superioara a minei, unde accesul este foarte dificil si se face pe o scara foarte ingusta, trupul…

Accident de metrou la București

10:01, 28.02.2024 - A fost panica la metrou seara trecuta dupa ce doua trenuri s-au ciocnit in stația Timpuri Noi. Sute de oameni, printre care mulți copii și batrani ori au ramas blocați in trenuri, ori au așteptat pe peron zeci de minute. Circulația a fost data peste cap pe doua dintre cele mai aglomerate magistrale…

Directorul Casei de Cultura din Constanța a murit intr-un accident rutier grav. Tragedia s-a produs in Valcea, in timp ce se intorcea de la o inmormantare

12:10, 20.01.2024 - Tragedie de proporții pe DN7. Directorul Casei de Cultura din Constanța a murit intr-un accident grav, in timp ce se intorcea de la o inmormantare din Valcea. Incidentul s-a produs dupa ce un șofer a intrat pe constrasens și a lovit mașina in care se afla acesta. Alte doua persoane au fost ranite.


Ce parere ai despre aceasta stire?