Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Astenia de primavara. De ce apare si cum o tratam?

Publicat:

Suntem deja familiarizati cu termenul, dar inca nu stim de ce apre si mai ales, cum tratam astenia de primavara.Astenia se manifesta prin lipsa de energie, ameteli, tensiune musculara, oboseala si o stare generala de discomfort. Toate acestea apar din cauza lipsei de lumina solara si a activitatii fizice din timpul iernii. O alta cauza este reprezentata de o dieta necorespunzatoare, care nu ofera organismului suficienti nutrienti pentru o functionare optima. Incearca sa reduci din grasimi si zah ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Astenia de primavara: tranziția care ne da batai de cap

16:25, 15.04.2024 - Pentru mulți dintre noi, venirea sezonului cald ne aduce o serie de simptome și manifestari fizice neplacute. Fie ca e vorba de oboseala, lipsa de motivație ori epuizare și tristețe, astenia de primavara e un fenomen des intalnit in randul populației.

Cum depistam și tratam alergiile de primavara. Aproape jumatate dintre romani sufera de o forma de alergie

23:26, 10.04.2024 - A inceput sezonul alergiilor, și mulți dintre noi confundam simptomele cu cele ale unei raceli, avertizeaza medicii. Oficial, 8 milioane de romani au cel puțin o forma de alergie, arata datele Societatii Romane de Alergologie si Imunologie Clinica.

NUTRIȚIE Cum sa invingi astenia de primavara cu alimentația corecta

18:25, 31.03.2024 - Descopera alimentele miraculoase care te pot ajuta sa depașești oboseala și lipsa de energie specifice asteniei de primavara! De la spanacul plin de nutrienți pana la revitalizanta ciocolata neagra, acest ghid te va inarma cu tot ce ai nevoie pentru a te bucura din plin de vitalitatea sezonului nou.…

De ce este mai greu de suportat astenia de primavara decat cea de toamna-iarna

06:11, 18.03.2024 - Deși depresia de iarna e mai frecventa, astenia de primavara este mai greu de suportat, susțin medicii, care dau și cateva sfaturi despre cum poate fi recunoscuta și combatuta aceasta tulburare afectiva sezoniera.

O studenta din SUA aproape a murit din cauza unor rani misterioase, suferite camera de camin. „Universitatea incearca sa ascunda”

11:30, 16.03.2024 - Isabella Willingham și-a pierdut cunoștința in camera sa de camin de la Universitatea Asbury, la finalul lunii noiembrie. Ea s-a trezit cu vanatai și taieturi adanci pe corp, dar spune ca nu-și amintește nimic din cele intamplate.

Ce alimente sa mananci ca sa treci mai ușor peste astenia de primavara

13:41, 11.03.2024 - Perioada in care astenia de primavara iși va face simțita prezența in viețile noastre se apropie cu pași repezi. Știm deja ca simptomele asteniei de primavara sunt clasicele dureri de cap, stare de oboseala cronica, anxietate, toate acestea fiind neplaceri provocate de sedentarismul, alimentația nesanatoasa…

3 alimente care prevtin astenia de primavara. Ce sa adaugi in dieta ta in luna martie

19:45, 02.03.2024 - Astenia de primavara afecteaza o mulțime de oameni in aceasta perioada. Chiar daca un fenomen care trece, exista citeva trucuri prin care poți sa ameliorezi simptomele. Iata ce alimente trebuie sa mananci, daca vrei sa ai totul sub control.

Mihai Onila a ajuns ținta glumelor pe internet din cauza postului doar cu apa. Cum apare artistul pe internet

15:40, 21.02.2024 - Mihai Onila a ajuns ținta glumelor pe internet. S-a intamplat in secțiunea de comentarii a clipurilor in care povestea ce experimenteaza in timpul postului cu apa. Iata cum l-au tratat internauții pe Tiktok.


Ce parere ai despre aceasta stire?