Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Astăzi este ziua Marianei, fostă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu". Ce urare i-a făcut soțul ei, Grigore: "Azi ești si mai frumoasă!"

Publicat:

Iubirea trece dincolo de micile ecrane, iar relatia din Mariana si Grigore este cel mai clar exemplu. S-au cunoscut in cadrul competitie "Mireasa pentru fiul meu", au format un cuplu si au ramas impreuna.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 8. Ce a facut Madi la implinirea celor 30 de ani. Ce fosta concurenta i-a facut o urare speciala

22:26, 25.04.2024 - Madi a implinit 30 de ani și a publicat le-a aratat susținatorilor cum a petrecut. O fosta colega de la Mireasa i-a facut o urare, publicand o fotografie din perioada in care au fost concurente in sezonul 8.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Primul mesaj al Mariei Roman, dupa ce soțul sau a fost dat disparut. Ce noi detalii a dat fosta concurenta de la Mireasa

12:00, 18.04.2024 - Gheorghe Munteanu, soțul Mariei Roman, a fost dat disparut in cursul zilei de 17 aprilie 2024. Ulterior, anunțurile au fost șterse și fosta concurenta afirma ca e posibil ca barbatul sa fi fost gasit in Germania.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Ipostaza emoționanta in care a fost surprinsa Gabriela Pițigoi de la Mireasa, sezonul 6, alaturi de fiul ei și al lui Valentin. Fosta concurenta radiaza de fericire / FOTO

17:51, 01.03.2024 - Gabriela Pițigoi și Valentin, foști conucrenți in sezonul 6 Mireasa, au devenit parinți de curand. Recent, tanara a facut publica o fotografie in care apare alaturi de micuțul ei, Tudor Gabriel. Ipostaza emoționanta in care au fost surprinși cei doi. 

Fosta concurenta de la Mireasa, sezonul 8, despre care s-a spus ca ar fi impreuna cu Sergiu, replica acida pentru Madi: „Se vede cat de prietena mi s-a dat”. Luiza a lamurit intreaga situație

09:26, 19.02.2024 - De curand, s-a zvonit ca Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, ar avea o noua iubita, mai exact pe nimeni alta decat Luiza, o fosta concurenta din același sezon. Madi a confirmat ca a auzit aceste speculații, dand de ințeles ca știa de presupusa relație. In schimb, Luiza a fost deranjata ca s-a spus ca ar…

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, patru ani de relație! Mesajul emoționant postat de fosta concurenta de la America Express: „Tu ești fericirea mea” / FOTO

14:00, 14.02.2024 - Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au ajuns la un moment deosebit in viața lor de cuplu și anume patru ani de la inceputul relației lor. Intr-un gest emoționant și plin de dragoste, artista a impartașit un mesaj special pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?