Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO! Asculta cele mai tari melodii ale lui DJ Sava

Publicat:

DJ Sava a venit la alaturi de Andreea, si a prezentat un colaj realizat din cele mai tari piese ale lui.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Care ar fi fost, de fapt, motivul crimei lui Mirel, in Timișoara. Profilerul FBI, Mihaela Brooks: ”Nu a fost gelozie” / VIDEO

19:15, 26.03.2024 - Motivul real al crimei lui Mirel, ramane, in continuare, un mister pentru toata lumea. In timp ce singura ipoteza este faptul ca ar fi ucis-o pe Andreea din gelozie, profilerul FBI, Mihaela Brooks, a revenit cu o clarificare a situației. Iata de ce ar fi recurs el, de fapt, la acest gest halucinant.

Acces Direct. Primul loc in care a mers Mirel, dupa ce a omorat-o pe Andreea. Criminalul din Timișoara a fost gasit la multe ore distanța de la tragedie

18:40, 26.03.2024 - Mirel a plecat din apartmentul din Timișoara, imediat dupa ce a ucis-o pe Andreea. A incercat sa iși ascunda urmele, insa nu a reușit. De atunci, nu a mai raspuns la telefon și a fost de negasit. La cateva ore distanța, Mirel a fost vazut intr-un loc cu totul neașteptat.

Acces Direct. Andreea locuia, de fapt, intr-un camin din Timișoara! Administratorul a confirmat, in exclusivitate, ca platea lunar taxa

18:15, 26.03.2024 - Cazul crimei din Timișoara continua cu informații exclusive! Andreea nu locuia in apartmentul in care a fost ucisa, ci intr-un camin studențesc din Timișoara. Contactat de reporterii Acces Direct, administratorul internatului a confirmat informația conform careia Andreea platea lunar taxa de cazare.

Acces Direct. Cine a gasit cadavrul Andreei, studenta ucisa de Mirel, in apartamentul din Timișoara. Ușa dormitorului ei era incuiata

17:45, 26.03.2024 - Apar detalii infioratoare despre crima din Timișoara! In ziua in care Andreea a fost ucisa de Mirel, in apartamentul in care loicuia a fost mai multa acțiune decat de obicei. Iata ce persoane au fost la locul crimei și cine a descoperit cadavrul Andreei.

Acces Direct. Vecinii, detalii din ziua fatidica in care Andreea, studenta din Timișoara, a fost ucisa. Ce s-a intamplat in apartamentul groazei: ”A cerut...”

19:20, 25.03.2024 - Ies noi detalii la iveala in cazul crimei din Timișoara. Andreea, studenta de la Facultatea de la Medicina, a fost ucisa cu sange rece de iubitul ei, Mirel Dragomir. Unul dintre martori a facut mai multe declarații importante, marturisind cum a descoperit trupul fara viața alaturi de sora criminalului.

Acces Direct. Marturia lui Mirel, cel care a omorat-o pe Andreea, studenta din Timișoara. Cum se apara tanarul: ”M-am enervat foarte tare”

18:25, 25.03.2024 - Mirel Dragomir este suspectul principal in uciderea studentei de la Facultatea de Medicina din Timișoara. Tanarul și-a recunoscut fapta și a oferit mai multe detalii magistraților care se cupa de cazul infiorator.

Acces Direct. Clipe de groaza pentru o mama, dupa ce s-a trezit cu poliția la ușa. Soțul o acuza pe Andreea de rapire internaționala

19:05, 14.03.2024 - Andreea susține ca traiește un coșmar de cand a decis sa se desparta de tatal copilului. Acum, barbatul ar fi incercat sa se razbune pe ea și o acuza de rapire internaționala. Femeia iși dorește ca fiul ei, un copil care are nevoi speciale, sa creasca alaturi de ea.

Acces Direct. Trio amoros. Andreea susține ca este inselata de soț cu cea mai buna prietena a ei: "Sa iși bage mințile-n cap..." / VIDEO

17:10, 20.02.2024 - O doamna este disperata pentru ca a aflat ca soțul are o amanta care ar fi prietena ei cea mai buna. A aflat ca este inșelata de soț cu prietena ei. Andreea și-a spus povestea in ediția din aceasta seara a emisiunii Acces Direct.


Ce parere ai despre aceasta stire?