Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arheologii din Prahova au descoperit un mormânt care datează din secolul III

Publicat:

de au descoperit la Strejnicu, județul Prahova, într-un tumul, un mormânt care dateaza din secolul III și în care au fost îngropați un adult și un copil, informeaza Mediafax.

de , Alin Frînculeasa, a declarat ca în zona Strejnicu au loc sapaturi, întrucât pe terenul respectiv urmeaza sa fie ridicate case.

Astfel, la marginea unui tumul, arheologii au gasit un mormânt despre care spun ca dateaza din secolul III.

&"Am gasit acest mormânt. Este un…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil de 11 ani care iși rupsese mana, ajutat de un jandarm in timpul liber sa ajunga la ambulanța

13:35, 24.03.2024 - Un copil de 11 ani care iși rupsese mana, ajutat de un jandarm in timpul liber sa ajunga la ambulanța Un copil de 11 ani care iși rupsese mana la iarba verde in padurea Zamca de langa Suceava a fost ajutat de un jandarm botoșanean sa ajunga pana la ambulanța. Sambata dupa-amiaza, un jandarm botoșanean,…

Ionel Bogdan: suntem un bun exemplu pentru alte administrații din țara și din intreaga comunitate europeana!

12:40, 23.03.2024 - Avem 1 miliard de euro finanțare doar pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii rutiere la nivelul județului. „Saptamana trecuta am semnat contractul de execuție pentru pasajul suprateran de langa Italsofa. Avem proiecte de aproape 13 milioane de euro pentru transport verde pentru elevi, microbuze…

Șoferița implicata intr-un accident mortal langa Beiuș, declarata nevinovata. Rudele victimei i-au cerut daune de 500.000 de euro

12:05, 19.03.2024 - O șoferița a fost absolvita de vina producerii unui accident in care a fost implicata langa Beiuș și in care și-a pierdut viața un biciclist de 53 de ani, din Budureasa, dupa ce experții au aratat ca femeia nu avea cum sa evite evenimentul rutier.

Ancheta de proporții la o creșa de langa Capitala: un copil de doar 2 ani ar fi fost batut de ingrijitori

12:20, 15.03.2024 - La fața locului au mers agenții din orașul Pantelimon și reprezentanți ai Biroului de Siguranța Școlara.La Inspectoratul de Poliție din Ilfov a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru rele tratamente aplicate minorilor. 

Ancheta de proporții la o creșa de langa Capitala: un copil de doar doi ani ar fi fost batut de ingrijitori

11:55, 15.03.2024 - La fața locului au mers agenții din orașul Pantelimon și reprezentanți ai Biroului de Siguranța Școlara.La Inspectoratul de Poliție din Ilfov a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru rele tratamente aplicate minorilor. 

Este legal ca parinții sa dea afara din casa un copil adult? Ce spune legea, de fapt

23:26, 14.03.2024 - Un nou fenomen devine din ce in ce mai evident in multe colțuri ale lumii, dar mai cu seama in statele membre ale Uniunii Europene: tinerii pleaca tot mai tarziu din caminul familiei. Situația este și subiectul unei legi despre care foarte puțini romani știu. Afla, din randurile de mai jos, daca este…

Doi adulți și un copil, morți intr-un incendiu in Spania, langa Alicante VIDEO

12:30, 04.03.2024 - Trei persoane, doi adulți si un copil, au murit in noaptea de duminica spre luni intr-un incendiu izbucnit intr-un bloc de apartamente in Villajoyosa, langa Alicante (sud-estul Spaniei), la zece zile dupa un alt incendiu soldat cu victime in aceeasi regiune, au anuntat autoritatile spaniole.


Ce parere ai despre aceasta stire?