Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Argeș: Un bărbat, înjunghiat mortal de un vecin

Publicat:

Un barbat in varsta de 35 de ani și-a pierdut viața, duminica, iar un altul a fost ranit, in urma unei altercații spontane care a izbucnit in cartierul Viisoara din orasul Stefanesti, judetul Arges. ...

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:15, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:05, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Sfarșit tragic pentru un barbat in varsta de 45 de ani. A fost lovit mortal de un tren, in Pitești

19:00, 05.02.2024 - Un barbat in varsta de 45 de ani a auvt un sfarșit tragic. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții IPJ Argeș, acesta a fost lovit mortal de un tren in zona barierei CNCD din Pitești.

Caz șocant in Slobozia! Un barbat de 35 de ani, injunghiat mortal și lasat pe o banca: „Iți e frica sa mai ieși la usa cand suna cineva”

09:10, 26.01.2024 - Un caz șocant a avut loc in Slobozia, județul Ialomița! Un barbat in varsta de 35 de ani a fost injunghiat mortal și lasat pe o banca. Presupusul criminal ar fi fost prins de polițiști și arestat.

Un barbat injunghiat la beție s-a dus acasa, a facut duș și s-a culcat. A fost dus la spital de polițiști

15:50, 17.01.2024 - Un barbat din Argeș a fost injunghiat de un prieten in urma unui conflict spontan izbucnit pe fondul consumului de alcool. In loc sa anunțe poliția, acesta s-a dus acasa, a facut duș și s-a culcat. Alertați, polițiștii l-au salvat de la moarte sigura.

Barbat injunghiat de un vecin dupa un conflict spontan - Agresorul a fost retinut pentru tentativa de omor

11:45, 17.01.2024 - Un barbat din comuna argeseana Vedea a fost injunghiat de un vecin, in urma unui conflict spontan, agresorul fiind retinut pentru tentativa la infractiunea de omor, potrivit Agerpres."In seara zilei de 16 ianuarie a.c., politistii argeseni au fost sesizati prin Serviciul National Unic Apeluri de…

Pitești: Barbat injunghiat in inima

08:30, 16.01.2024 - Un barbat a fost injunghiat in inima, noaptea trecuta. Incidentul s-a petrecut in cartierul Gavana din municipiul Pitești. Din primele informații primite, victima a fost transportata in stare grava la spitalul județean Argeș, unde a intrat de urgența in blocul operator. Citește și: Ambulanța rasturnata…


Ce parere ai despre aceasta stire?