Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Argentina candidează la funcţia de director general al AIEA, prin ambasadorul Rafael Grossi

Publicat:

Argentina a prezentat oficial candidatura ambasadorului sau pentru functia de director general al pentru (IAEA), informeaza miercuri la Bucuresti, potrivit Agerpres.

Functia respectiva a ramas vacanta dupa decesul la 22 iulie a japonezului , directorul general al AIEA din ultimii 10 ani. Se asteapta ca in luna septembrie - format din 35 de tari - sa aleaga un nou director general.

Citește și: Șeful DIICOT a facut declarații:’Nu putem neglija nicio versiune din…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

00:45, 16.04.2024 - “Ne apropiem periculos de un accident nuclear” la Zaporojie, a avertizat luni seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, denuntand recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP, potrivit agerpres.ro. Centrala nucleara ucraineana din Zaporojie, ocupata…

Șeful AIEA avertizeaza: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear” la centrala de la Zaporojie

00:25, 16.04.2024 - „Ne apropiem periculos de un accident nuclear” la Zaporojie, a avertizat luni seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, denuntand recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

Seful AIEA, dupa atacurile asupra centralei nucleare Zaporojie: „Ne-au mutat intr-un punct de cotitura semnificativ in acest razboi”

21:30, 11.04.2024 - Atacurile cu drone asupra centralei nucleare Zaporojie din sudul Ucrainei, aflata sub controlul Rusiei, reprezinta un "punct de cotitura" in razboiul din Ucraina si trebuie sa inceteze, a declarat joi Rafael Grossi, seful organizatiei de supraveghere nucleara a ONU, in fata Consiliului Guvernatorilor…

Romania poate deveni donator de expertiza in domenii care utilizeaza energia nucleara

20:56, 08.04.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut astazi o intrevedere cu directorul general al Agenției Internaționale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Mariano Grossi, aflat in vizita oficiala in Romania. Premierul Marcel Ciolacu a primit vizita in Romania a directorului general al Agenției Internaționale…

Șeful AIEA a venit in Romania. Discuții cu ministrul de Externe despre pericolul de la centrala nucleara Zaporojie

17:45, 08.04.2024 - Ministrul Afacerilor Externe, Luminita Odobescu, a avut luni o intrevedere cu directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, aflat in vizita in Romania.

Ministrul de Externe, discuții cu șeful AIEA despre atacurile Rusiei in Ucraina

17:30, 08.04.2024 - Ministrul Afacerilor Externe Luminita Odobescu a avut, luni, o intrevedere cu Directorul General al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, aflat in vizita in Romania. Cei doi au discutat despre atacurile succesive asupra centralei nucleare de la Zaporojie.

Cum evalueaza șeful AIEA posibilitatea unui atac nuclear din partea Rusiei

16:50, 14.03.2024 - Directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, a declarat joi ca nu crede ca „sunt intrunite conditiile” pentru folosirea armelor nucleare in razboiul din Ucraina, in pofida amenintarilor proferate in acest sens de Vladimir Putin.

Situația de la centrala nucleara Zaporojie este „foarte, foarte precara”. Șeful AIEA merge sa se intalneasca cu Putin

18:45, 04.03.2024 - Directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, va avea saptamana aceasta o discutie fata in fata cu presedintele rus Vladimir Putin despre situația precara de la centrala atomoelectrica ucraineana Zaporojie, ocupata de trupele ruse, relateaza DPA, preluata…


Ce parere ai despre aceasta stire?