Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arată fabulos la 4 luni de la naştere! Rochia transparentă cu care Dana Rogoz a făcut furori

Publicat:

Remarcabil este faptul ca si-a revenit extrem de repede dupa nastere, iar acum silueta ei seamana cu cea a unui manechin.



Dupa cum si-a obisnuit admiratorii, Dana posteaza adesea pe blog-ul ei fotografii in care prezinta diverse tinute chic. Asa s-a intamplat si de acesta data, numai ca rochia transparenta, creatie Irenka, a facut furori pe internet. Chiar daca tinuta vine in mod normal insotita de o jupa, Dana a renuntat la aceasta si a ales sa poarte pe sub tinuta stravezie o  bustiera si o fusta COS.



Si accesoriile au fost alese…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Madalina Ghenea, din nou in public. Cum a aparut la petrecerea de dupa Oscaruri!

10:25, 13.03.2024 - Madalina Ghenea, din nou in public. Cum a aparut la petrecerea de dupa Oscaruri! Madalina Ghenea a fost din nou in centrul atenției la petrecerea exclusivista organizata de legendarul Elton John, dupa ceremonia Premiilor Oscar. Printre invitați s-au mai numarat Donatella Versace, Sharon Stone, Elizabeth…

Ținuta purtata de Simona Halep la prima apariție la TV, dupa verdictul TAS. Numai rochia neagra e aproape 2.300 de euro

14:41, 08.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) a aparut in emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, dupa ce a caștigat procesul cu ITIA la TAS, iar pedeapsa cu suspendare pentru dopaj cu roxadustat i-a fost redusa de la 4 ani la 9 luni. Sportiva din Romania a facut multe declarații, dar a și impresionat cu ținuta aleasa.…

Cum sa asortezi pantofii stiletto cu orice ținuta

16:30, 26.02.2024 - Cunoscatori ai modei sau nu, toți ne dorim sa aratam bine și sa ne simțim increzatori in hainele noastre. Pantofii stiletto sunt un accesoriu cheie care poate transforma o ținuta banala intr-una sofisticata.

Ținuta care a intors toate privirile la SAG Awards 2024. Ce detaliu complet neobișnuit a avut rochia lui Margot Robbie

14:25, 25.02.2024 - Margot Robbie a stralucit pe covorul roșu la SAG Awards 2024. Rochia superba i-a pus in valoare stilul și silueta de invidiat, iar accesoriul pe care l-a purtat a fost piesa de rezistența a serii.

VIDEO | Au fost vanduți primii pantofi din colecția creata de Donald Trump: Prețul lor este unul fabulos

05:35, 19.02.2024 - Imediat dupa ce a fost condamnat la plata a peste 300 de milioane de dolari in procesul sau de frauda de profil inalt, Donald Trump s-a lansat deja intr-un nou plan de a face bani - vanzarea de adidași. Fostul președinte și-a prezentat sambata, la SneakerCon din Philadelphia, noii sai pantofi cu…

Alexandra Stan, rochia aproape transparenta care i-a lasat la vedere bustul fermecator. Cum a aparut in online. „Se cam vad...”

18:45, 03.01.2024 - In seara de Revelion cu totul speciala, cantareața romanca Alexandra Stan și-a surprins fanii cu o apariție extrem de indrazneața, purtand o rochie ce a lasat la vedere un bust fermecator, atragand imediat atenția tuturor celor prezenți la petrecerea de sfarșit de an.


Ce parere ai despre aceasta stire?