Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu a mai suportat! Ce a zis logodnica lui Radu de la ”Mireasă pentru fiul meu”, după ce a auzit că acesta ar putea forma din nou un cuplu cu Andrada

Publicat:

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Vestea ca Andrada și Cristi de la &"Mireaa pentru fiul meu&" s-au desparțit a luat prin surprindere pe toata lumea, mai ales ca cei doi s-au logodit și pareau foarte fericiți.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Din nefericire pentru cei care au crezut în dragostea lor, cei doi foști concurenți au luat-o pe drumuri separate, fapt ce a alimentat imaginația fanilor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Înainte sa fie cu Cristi, Andrada a avut o scurta relație cu Radu, unul dintre cei mai controversați concurenți, care acum este foarte…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce loc de munca are acum Andrada de la Mireasa. S-a fotografiat chiar din cabinetul medical, unde le-a aratat tuturor meseria ei

14:15, 31.03.2024 - Andrada de la Mireasa și-a dezvaluit recent o alta fațeta a personalitații sale. O apariție surprinzatoare in lumea medicala a adus lumina asupra unui nou capitol din viața ei: cel de asistenta medicala intr-un cabinet de stomatologie.

Mireasa sezon 5. Ce foști concurenți de la Mireasa au fost alaturi de Aron in ziua nunții cu Gabriela: „Va mulțumim din suflet”

14:45, 24.03.2024 - Aron de la Mireasa și soția lui, Gabriela, au sarbatorit alaturi de foștii concurenți din sezonul 5. Mai multe cupluri formate in emsiune le-au fost alaturi intr-unul dintre cele mai importante momente.

Mireasa. Laura și Cristian au sarbatorit o luna de relație. Cei doi concurenți au avut parte de un moment romantic: „Am trecut prin multe stari!”/ VIDEO

20:10, 12.03.2024 - In ediția din data de 12 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Laura și Cristian au avut parte de un nou moment in doi. Cei doi concurenți ai emisiunii de la Antena 1 au implinit prima luna de cand sunt impreuna. Iata cum au sarbatorit!

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine a parasit competiția. Publicul a decis: „A fost o saptamana grea” / VIDEO

21:30, 01.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. Iata care dintre cei doi concurenți ai emisiunii a fost eliminat!

Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, imagini emoționante alaturi de bebelușul lor. Cum au fost filmați foștii concurenți / VIDEO

16:45, 01.03.2024 - Odata cu participarea la emisiunea Mireasa, sezonul 5, Alina și Valentin au devenit cunoscuți și au reușit sa caștige aprecierea telespectatorilor. De curand, aceștia au aparut intr-un videoclip emoționant alaturi de bebelușul lor. Iata cum s-au lasat filmați foștii concurenți. 

Mireasa sezonul 9. Ce i-a zis psihologul Eduard Puiu doamnei Daniela dupa afirmațiile despre Andrada și Laura

12:50, 27.02.2024 - Doamna Daniela a suparat-o pe Laura dupa ce a afirmat ca o blocheaza pe Andrada, caci in persoana ei, Cristian gasește calitați pe care și le dorește de la o femeie. Iubita tanarului a considerat ca mama spune ca ea nu le are, motiv pentru care a plans.

Mireasa. Antonia a rabufnit, dupa o cearta cu Andrada! Concurenta a parasit platoul: „Refuz sa particip” / VIDEO

19:50, 07.02.2024 - Antonia a trecut prin clipe tensionate in ediția de astazi a emisiunii Mireasa. Concurenta nu s-a mai abținut și a rabufnit, dupa o cearta cu Andrada. Tanara nu a mai stat pe ganduri și a parasit platoul.

Vestea rea pentru Bayern Munchen: Dayot Upamecano va fi indisponibil mai multe saptamani

16:35, 25.01.2024 - Fundasul international francez Dayot Upamecano a suferit, miercuri, o ruptura musculara in partea posterioara a coapsei stangi la meciul cu Union Berlin (1-0) si va fi indisponibil mai multe saptamani, a anuntat antrenorul echipei Bayern Munchen, Thomas Tuchel."Este extrem de dezamagitor pentru "Upa"…


Ce parere ai despre aceasta stire?