Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aproape de o tragedie! Un tănăr a fost lovit de autobuz, în Cluj

Publicat:

In aceasta dimineata, la Cluj, un copil s-a angajat in traversarea neregulamentara a strazii si a fost lovit de un autobuz de transport un comun, al carui sofer a facut toate eforturile de a-l evita, si intr-o mare masura i-a reusit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moarte suspecta in Hunedoara. Un tanar de 21 de ani a fost gasit fara suflare pe strada, in Oraștie

11:10, 23.04.2024 - Tragedie in Hunedoara. Un tanar de doar 21 de ani a fost gasit mort pe strada, in condiții suspecte. Polițiștii fac cercetari pentru a afla circumstanțele in care s-a produs tragedia. Trupul sau neinsuflețit a fost gasit de un trecator, in Oraștie.

Tragedie evitata in Cluj! Șoferul unei autospeciale de pompieri, cercetat pentru ca a ignorat trenul in ultimul moment

12:50, 10.04.2024 - Imagini șocante surprinse, marți dimineața, la Campia Turzii. O autospeciala pentru stingerea incendiilor, cu semnalele acustice și luminoase in funcțiune, a fost vazuta traversand riscant trecerea la nivel cu calea ferata.

A luat foc un cort amplasat pe malul unui lac din Cluj. Un tanar a ajuns la spital

09:15, 30.03.2024 - Un incendiu a izbucnit an noaptea de vineri spre sambata intr-un cort amplasat pe malul lacului din Ciurila, județul Cluj. In cort se aflau doi barbați, iar unul dintre ei a fost dus la spital.

VIDEO. Tragedie in aer: un elicopter cu turisti s-a lovit de o cladire. Toti pasagerii au supravietuit miraculos

07:00, 01.03.2024 - Un elicopter turistic, cu sase oameni la bord, s-a zdrobit de o cladire din capitala Columbiei. Pasagerii care mergeau la un restaurant de lux s-au apucat sa isi sune rudele, ca sa isi ia ramas bun. Finalul a depasit, insa, orice scenariu de thriller de la Hollywood. A helicopter carrying tourists has…

IPJ Cluj:Tanar de 26 de ani, din comuna Aschileu Mare a fost retinut pentru 24 de ore

13:56, 23.02.2024 - Nr. 209574 42 din 23 februarie 2024 BULETIN DE PRESA RETINUTI DE POLITISTI PENTRU FURT CALIFICAT La data de 21 februarie a.c., un tanar de 26 de ani, din comuna Aschileu Mare a fost retinut pentru 24 de ore de catre politistii Sectiei 7 Politie Rurala Gherla, fiind cercetat pentru comiterea infractiunii…

(video) Fiul Doinei Danielean, cu mana in ghips, dupa ce a fost atacat in autobuz: „Un tanar agresiv l-a lovit cu putere. Nu l-a ajutat nimeni”

21:10, 09.02.2024 - Fiul prezentatoarei Doina Danielean a fost agresat in transportul public. Drept urmare, copilul a ajuns la spital, unde mana, recent fracturata, i-a fost pusa din nou in ghips. Vloggerița a transmis un mesaj pentru cei care erau de fața in momentul incidentului, dar nu s-ar fi implicat, pentru a-l ajuta…

Dubla crima in Brașov! Un tanar si-a omorat parintii. Ce spun vecinii despre tragedie / FOTO

14:20, 07.02.2024 - Dubla crima in Brașov! Un tanar și-a omorat parinții, iar cand și-a dat seama de ceea ce a facut a sunat de urgența la 112 și s-a autodenunțat. Iata ce spun vecinii despre cumplita tragedie!

Accident la Turda! Biciclist lovit in sensul giratoriu de la Materna!

13:00, 27.01.2024 - Un accident s-a produs in aceasta dimineața la Turda, dupa ce șoferul unui autoturism a lovit un biciclist, in zona sensului giratoriu de la Materna. Atat șoferul, cat și biciclistul, sunt din Turda. ”La data de 27 ianuarie a.c., in jurul orei 06.10, polițiștii au fost sesizați despre un eveniment rutier…

Cuvinte cheie:

tanar cluj lovit autobuz tragedie

Ce parere ai despre aceasta stire?