Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aparatura distrusa de un drogat

Publicat:

Etnobotanicele i-au luat mintile unui tacirc;nar din Galati, care a facut prapad la sectia de urgente! Extrem de agitat, n-a acceptat ajutorul medicilor, ba i-a batut pe toti cei care au icirc;ncercat sa icirc;l linisteasca. Icirc;n furia dezlantuita, a distrus un aparat medical icirc;n valoare de aproximativ 10 mii de euro.

Citeste articolul mai departe pe primatv.ro…  

Sursa articol: primatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pericolul extrem din banalul Paracetamol. Supradoza duce la transplant de ficat și chiar deces

16:01, 02.04.2024 - O femeie din Galați, mama a patru copii, a fost salvata ca prin minune de medicii ieșeni, dupa ce a luat o decizie care o putea costa viața. Aceasta a fost transportata la spital in coma, cu insuficiența hepatica severa și a avut nevoie, de urgența, de transplant de ficat.

Tanarul drogat din Galați, care și-a injughiat parinții, va fi eliberat. Locuitorii se simt in pericol din cauza lui

14:20, 20.03.2024 - Tanarul drogat din Galați, care și-a injunghiat parinți și le-a pus viața in pericol, urmeaza sa fie eliberat. Locuitorii din oraș, și mai ales vecinii lui, sunt ingrijorați de ce s-ar putea intampla, avand in vedere cat de periculos este pentru siguranța lor.

FOTO |Accident extrem de grav pe DN 24 D: O femeie a ramas incarcerata, iar patru persoane au ajuns la spital

08:20, 20.03.2024 - Un accident rutier a avut loc, in noaptea de marți spre miercuri, la o intersecție intre localitațile Scanteiești si Cuca din județul Galați. O femeie a ramas incarcerata, iar patru barbați au suferit traumatisme cranio-faciale. „Pompierii galațeni au fost solicitați sa intervina puțin dupa miezul…

Parinți injunghiați de fiul drogat. Acesta l-a atacat și pe politistul care a incercat sa-l imobilizeze

14:01, 14.02.2024 - Incident grav la Galați: un barbat și-a injunghiat parinții, iar apoi a ranit cu cuțitul un polițist. Atacatorul a fugit, insa a fost prins la scurt timp de polițiști. In acest caz a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunile de violența in familie și ultraj. Doua persoane au fost ranite grav,…

Un tanar drogat și-a injunghiat parinții, precum și un polițist in Galați

16:55, 13.02.2024 - Un tragic incident a avut loc in Galați, unde un tanar și-a injunghiat parinții, precum și un polițist curajos care a intervenit pentru a-i salva. Potrivit primelor informații, conflictul a izbucnit intre tanar și parinți, culminand cu folosirea unui cuți

Singura stație inteligenta din Galați, distrusa. A rezistat mai puțin de doua luni

14:36, 12.02.2024 - Singura stație smart din transportul public al orașului Galați a fost vandalizata. Agresorul este cautat de polițiști cu ajutorul imaginilor obținute de camerele de supraveghere din zona. Stația a fost inaugurata in urma cu mai puțin de doua luni.

Caței cu handicap, adoptați in Germania. „Cand iubirea invinge prejudecațile, se intampla miracole“

18:51, 08.02.2024 - Sanctuarul Cațeilor este locul special creat la Adapostul „Ajutați-l pe Labuș“ din Galați pentru cațeii accidentați, abandonați și cu șanse extrem de mici de adopție. „Sunt povești extrem de triste, in fața carora nu puteam ramane indiferenți”, spune administratorul adapostului.

Spitalul TBC Galați, dotat cu echipamente moderne pentru combaterea infecțiilor nosocomiale

15:05, 27.01.2024 - Zeci de echipamente moderne pentru combaterea infecțiilor nosocomiale au ajuns la Spitalul TBC din Galați. Este vorba de echipamente de sterilizare, dezinfecție, precum și de verificare a igienei.


Ce parere ai despre aceasta stire?