Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunt important pentru toti romanii. Tot ce trebuie sa stii pentru a primi ajutor social

Publicat:

Guvernul este preocupat de sprijinirea familiei și de asigurarea unui echilibru în acordarea ajutoarelor sociale, se arata pe pagina de Facebook a instituției, context în care se fac precizari legate de acest tip de asistența sociala.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important pentru romani! A fost modificata data pana la care trebuie sa-si monteze repartitoare de caldura

08:41, 11.04.2024 - Romanii trebuie sa știe ca data pana cand trebuie sa iși monteze repartitoare de caldura a fost modificata. Daca inițial ar fi trebuit sa fie montate pana pe data de era 15 aprilie, Guvernul a schimbat termenul prin OUG.

Marcel Bolos, anunț important pentru romanii care iși platesc facturile cu cardurile de energie

17:45, 28.03.2024 - Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, a anunțat ca Guvernul a dezbatut o serie de masuri cu caracter social. A facut si un anunț important pentru romanii care iși platesc facturile cu cardurile de energie.

Anunț important pentru romanii care iși planuiesc calatorii! Biletele de avion sunt mai ieftine in aceasta perioada. Ce oferte au aparut

15:20, 22.03.2024 - Anunț important pentru romanii care iși planuiesc calatorii! Biletele de avion sunt mai ieftine in aceasta perioada a anului. Turiștii se pot bucura de prețuri mai ieftine la biletele de avion. Iata ce oferte au aparut!

Anunț important! Cine sunt romanii care primesc salariu mai mare și sporuri majorate

13:36, 22.03.2024 - Anunț important! Guvernul a adoptat masuri esențiale pentru creșterea salariilor și a sporurilor pentru un segment crucial al forței de munca din Romania. Iata cine sunt cei ce vor putea beneficia de bani in plus.

Anunț important legat de cardurile de energie. Criterii noi pentru acordarea ajutorului in 2024

19:10, 23.02.2024 - Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale a confirmat ca, in sezonul rece ramas din primavara lui 2024, romanii vor continua sa primeasca sprijin pentru plata facturilor la incalzire și energie. Anunț important legat de cardurile de energie venit de la Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale! Romanii…

Ciuca, anunț important pentru romanii din Spania: Incepand din acest an pot avea dubla cetatenie

19:45, 19.02.2024 - Romanii din Spania pot avea, din acest an, dubla cetatenie, a afirmat, luni, presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, dupa intalnirea pe care a avut-o cu omologul sau spaniol, Pedro Rollan Ojeda, cu prilejul vizitei oficiale pe care o efectueaza in Regatul Spaniei.

Anunț important pentru romanii care au carduri de energie. Care sunt noile conditii stabilite de Guvernul Romaniei

21:25, 25.01.2024 - Anunț important pentru romanii care beneficiaza de carduri de energie. A fost adopotata de catre Guvernul Romaniei o ordonanța care ii vizeaza beneficiarii sprijinului pentru incalzire. Care sunt noile conditii stabilite de oficiali.

Romanii pot calatori liber in Elveția. Anunț privind eliminarea verificarii pașapoartelor

06:36, 25.01.2024 - Verificarea pașapoartelor pe aeroporturile elvețiene pentru persoanele care calatoresc din și spre Bulgaria și Romania va fi eliminata. Guvernul elvețian a fost de acord sa urmeze acest exemplu dupa ce UE a decis sa elimine controalele la frontierele aeriene și maritime pentru Bulgaria și Romania, a…


Ce parere ai despre aceasta stire?