Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunţ important de la FISC despre LISTA datornicilor. Toţi românii vor fi notificaţi până pe 15 noiembrie

Publicat:

ANAF va trimite pana la 15 noiembrie deciziile de impunere pentru ultimii 5 ani, care centralizeaza in cazul fiecarei persoane restanțele catre stat pentru acest interval. Termenul limita pentru plata va fi luna martie, la fel ca in cazul celor care au depus Declarația Unica, dar daca persoanele cu datorii vor plati pana la finele lunii decembrie, vor primi o reducere al carei nivel nu a fost stabilit inca, dar va fi de cel puțin 10% din valoarea datoriilor, a anunțat ministrul Finanțelor, . Printr-o astfel de decizie de impunere, Fiscul instiinteaza persoane ca au datorii fata…

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANAF face un anunț important: Noi reguli pentru romanii care inchiriaza bunuri mobile și imobile (Document)

18:55, 17.04.2024 - ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistența contribuabili/Ghiduri curente si alte materiale informative, Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil persoanelor fizice care realizeaza venituri din inchirierea și subinchirierea bunurilor mobile și imobile din patrimoniul personal.

Anunț important pentru romani! A fost modificata data pana la care trebuie sa-si monteze repartitoare de caldura

08:41, 11.04.2024 - Romanii trebuie sa știe ca data pana cand trebuie sa iși monteze repartitoare de caldura a fost modificata. Daca inițial ar fi trebuit sa fie montate pana pe data de era 15 aprilie, Guvernul a schimbat termenul prin OUG.

Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Ce a transmis Marius Budai: „Beneficii care...”

23:01, 13.03.2024 - Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Pensionarii ar trebui sa știe aceste informații. Iata ce a transmis Marius Budai, fostul ministru al Muncii din Romania!

Cine sunt romanii care vor primi pensie cu 80% mai mare. Anunț important

21:40, 13.03.2024 - Anunț important! Iata cine sunt romanii care vor primi pensie cu 80% mai mare! Ce a dezvaluit ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu. In ce consta principala modificare. Confirmarea facuta de Casele de Pensii Publice.

Anunt important al RAJA Constanta: Sistarea furnizarii de apa se prelungeste cu inca doua ore. Lista zonelor afectate

18:11, 12.03.2024 - Marti ndash; 12 martie 2024, RAJA S.A. a intrerupt furnizarea apei potabile pentru lucrari de conectare la sistemul centralizat a retelelor nou edificate, dar si pentru sectorizarea sistemului pe mai multe strazi din municipiul Constanta.La ora 18.00 SC RAJA SA a anuntat ca, in cursul noptii trecute,…

Ciuca, anunț important pentru romanii din Spania: Incepand din acest an pot avea dubla cetatenie

19:45, 19.02.2024 - Romanii din Spania pot avea, din acest an, dubla cetatenie, a afirmat, luni, presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, dupa intalnirea pe care a avut-o cu omologul sau spaniol, Pedro Rollan Ojeda, cu prilejul vizitei oficiale pe care o efectueaza in Regatul Spaniei.

Anunț important pentru romanii care au carduri de energie. Care sunt noile conditii stabilite de Guvernul Romaniei

21:25, 25.01.2024 - Anunț important pentru romanii care beneficiaza de carduri de energie. A fost adopotata de catre Guvernul Romaniei o ordonanța care ii vizeaza beneficiarii sprijinului pentru incalzire. Care sunt noile conditii stabilite de oficiali.

Marius Budai, anunț important pentru toți pensionarii romani: ”Situația este decisa!”

10:00, 25.01.2024 - Reprezentanții Fondului Monetar Internațional vin la București, la finalul lunii ianuarie, pentru o analiza a evoluțiilor economice și financiare.   Pe 29 ianuarie, delegația are primele intalniri, iar pe 1 februarie, FMI sta fața in fața cu ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, guvernatorul Mugur Isarescu…


Ce parere ai despre aceasta stire?