Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț important de la ANAF! Dacă nu faci asta, amenda este de 500 de lei

Publicat:

mai poate fi depusa pana marti, 31 iulie, pe hartie sau in format electronic, a anuntat . Romanii care nu iși depun Declarația Unica la timp vor fi sancționați cu amenda de la 50 lei la 500 lei. Marti, 31 iulie 2018 este ultima zi in care se poate depune . Contribuabilii persoane fizice pot depune Declaratia online, prin intermediul aplicatiei care poate fi accesata la adresa https://declunica.anaf.ro/, cu numele de utilizator si parola contului personal din , prin certificat digital calificat sau prin intermediul…

Citeste articolul mai departe pe universulargesean.ro…  

Sursa articol: universulargesean.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANAF face un anunț important: Noi reguli pentru romanii care inchiriaza bunuri mobile și imobile (Document)

18:55, 17.04.2024 - ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistența contribuabili/Ghiduri curente si alte materiale informative, Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil persoanelor fizice care realizeaza venituri din inchirierea și subinchirierea bunurilor mobile și imobile din patrimoniul personal.

INVESTITORI IN ROMANIA Persoanele fizice pot investi in titluri de stat

08:25, 14.04.2024 - Romanii pot investi, incepand de luni, 15 aprilie, in titluri de stat Tezaur, cu maturitati de 1 si 3 ani, cu dobanzi... The post INVESTITORI IN ROMANIA Persoanele fizice pot investi in titluri de stat first appeared on Informatia Zilei .

Romanii neasigurati, aceleasi drepturi ca si persoanele asigurate! Anunț de ultima ora: „Suntem cu totii egali”

13:21, 11.04.2024 - O veste de importanța majora zguduie sistemul de sanatate din Romania, intr-o mișcare ce promite sa schimbe fundamental accesul la ingrijirea medicala pentru mii de cetațeni. Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Valeria Herdea, a facut un anunt surprinzator.

Cum și cand se depune  formularul 212 „Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice” in anul 2024

07:10, 02.04.2024 - AJFP Salaj informeaza  contribuabilii ca, prin OPANAF 6/2024 a fost aprobat noul model, instrucțiunile de completare și de depunere in anul 2024 a formularului 212 „Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice”.In anul 2024, termenul de depunere…

Anunț important! Cine sunt romanii care primesc salariu mai mare și sporuri majorate

13:36, 22.03.2024 - Anunț important! Guvernul a adoptat masuri esențiale pentru creșterea salariilor și a sporurilor pentru un segment crucial al forței de munca din Romania. Iata cine sunt cei ce vor putea beneficia de bani in plus.

Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Ce a transmis Marius Budai: „Beneficii care...”

23:01, 13.03.2024 - Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Pensionarii ar trebui sa știe aceste informații. Iata ce a transmis Marius Budai, fostul ministru al Muncii din Romania!

Ce proiecte se pot depune la Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni

13:46, 22.02.2024 - Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni (DRP) a lansat miercuri, 21 februarie , Sesiunea de finanțare nerambursabila pentru anul 2024. Asociatiile, fundatiile, unitatile de cult, organizatiile neguvernamentale ale romanilor de pretutindeni, persoanele fizice autorizate sau persoanele juridice de…

Ciuca, anunț important pentru romanii din Spania: Incepand din acest an pot avea dubla cetatenie

19:45, 19.02.2024 - Romanii din Spania pot avea, din acest an, dubla cetatenie, a afirmat, luni, presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, dupa intalnirea pe care a avut-o cu omologul sau spaniol, Pedro Rollan Ojeda, cu prilejul vizitei oficiale pe care o efectueaza in Regatul Spaniei.


Ce parere ai despre aceasta stire?