Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anul 2015 a debutat cu scumpiri

Publicat:

Romanii platesc din prima zi a noului an un cost mai mare pentru electricitate, pretul mediu al energiei electrice vandute la tarif reglementat fiind majorat cu 0,26%. Vesti proaste si pentru soferi, pe langa majorarea cu 15-30% a RCA, au crescut si amenzile, cea mai mica fiind majorata de la 180 la 195 lei. In [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romani! Taxe și impozite mai mari pe proprietați. De cand vor da oamenii mai mulți bani

09:10, 28.03.2024 - Vești proaste! Romanii vor fi nevoiți sa plateasca taxe și impozite mai mari pentru proprietați. Iata de cand vor da oamenii mai mulți bani. Detaliile oferite prin intermediul unui material semnat de Alex Milcev, liderul departamentului de Asistenta fiscala si juridica.

Vești proaste! Romanii care nu mai sunt in evidențele CNAS

11:05, 15.02.2024 - Romanii se confrunta cu vești proaste in ceea ce privește accesul la asistența medicala, pe fondul unei situații alarmante in care un numar semnificativ de persoane au fost scoase din evidențele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Vești proaste pentru romanii care beneficiaza de carduri sociale! Valoarea lor scade la jumatate și va fi acordata doar o data la șase luni

11:01, 07.02.2024 - Vești proaste pentru romanii care beneficiaza de carduri sociale! Incepand de anul urmator, valoarea acestui ajutor va fi redus la jumatate, adica de la 250 de lei la 125 de lei, și va fi acordat doar de doua ori pe an.

Taxe in plus pentru romani? Vom putea plati pana la aproape 5.000 de lei pe an, decizia vine de la UE

13:20, 05.02.2024 - Vești nu tocmai bune pentru romanii care au mașini care polueaza sau iși incalzesc locuințele prin alte surse decat cele pe energie electrica! Uniunea Europeana a pregatit taxe noi pentru milioane de oameni. Aceștia vor trebui sa scoata din buzunare aproape 5.000 de lei pe an. Iata toate detaliile!…

Cum pot intra romanii in posesia pachetelor cu alimente. Se schimba regulile in 2024

09:15, 26.01.2024 - Vești bune pentru romani! Cum vor putea intra oamenii in posesia pachetelor cu alimente, dar și ce condiții trebuie sa indeplineasca. Se schimba regulile in 2024. Ce s-a stabilit prin proiectul de Hotarare de Guvern (HG).

Romanii ar putea sa cumpere carne de miel mai ieftina, de Paște. Ce se va intampla cu prețul, in anul 2024

21:00, 16.01.2024 - Vești bune pentru romani! Carnea de miel ar putea sa se vanda mai ieftin de Paște, in anul 2024. Ministrul Agriculturii a facut un anunț important cu privire la ce se va intampla cu prețurile alimentelor in lunile urmatoare și cat vor fi nevoiți sa scoata romanii din buzunare, inainte de sarbatori.

Vești proaste pentru romanii care intra in concediu medical. Cați bani vor pierde daca se vor imbolnavi

14:05, 15.01.2024 - Incepand din acest an, romanii care intra in concediu medical vor pierde bani. Mai exact, daca se vor imbolnavi, aceștia vor primi o indemnizație mult mai mica, iar cei mai afectați vor fi cei care nu au venituri mari.

Vești proaste pentru romani! Cresc prețurile facturilor la energie electrica

08:25, 04.01.2024 - Vești proaste pentru romani la acest inceput de an! Daca recent s-a anunțat ca alocațiile și pensiile se maresc, iata ca și prețurile facturilor la energie electrica cresc. Romanii vor fi nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunar pentru platirea acestora.

Cuvinte cheie:

romanii vesti debutat scumpiri

Ce parere ai despre aceasta stire?