Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antonia, complet NEMACHIATĂ. Vezi ce părere au fanii despre adevăratul ei chip FOTO

Publicat:

Cantareata a postat pe Facebook o fotografie in care apare naturala, exact cum se trezeste de dimineata. Fanii au fost destul de rautaciosi in afirmatii.

VEZI SI Antonia, decolteu PERICULOS DE SEXY. Vezi cum iese cantareata pe strada FOTO

"Cat de mult te poate schimba make-up-ul. Nu spun ca arati rau, dar nici nu ma dau in vant dupa poza asta", "Esti frumoasa, dar cu machiaj pari alta persoana",  "Ce diferenta! Sincer, nu-mi place.", "Naturala..mi se pare ca arata la fel ca oricare dintre noi", au fost cateva dintre mesajele primite de vedeta.

VEZI SI Poze cu Antonia doar…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

Știrile Antena Stars. Ce pensie incaseaza lunar Elena Merișoreanu. Ce parere are artista despre banii pe care ii caștiga: "Ne place sa traim bine..." / VIDEO

18:35, 16.04.2024 - Elena Merișoreanu a fost intotdeauna transparenta cu veniturile sale. Cantareața a recunoscut ce pensie incaseaza de la stat și a spus ce face cu aceasta. Pentru unii, suma este destul de maricica, insa alții ar spune ca nu e deloc așa. Ce declarații a facut artista.

Nicu Covaci. Noi informații dupa ce a fost operat pe creier

06:36, 24.03.2024 - Nicu Covaci, liderul formației Phoneix, care a fost operat de urgența pe creier, vineri, la Spitalul Județean din Timișoara, a trecut cu succes un obstacol major, potrivit unui mesaj publicat pe pagina artistului de catre formatie. „Salutare tuturor! Din rațiuni obiective și pentru a proteja starea…

Antonia, imagine rara alaturi de mama ei! Ce a postat celebra cantareața cu ocazia zilei de 8 Martie / FOTO

18:21, 08.03.2024 - Antonia a postat o imagine emoționanta alaturi de mama ei! Ce a postat celebra cantareața pe o rețea de socializare. Mesajul pe care l-a transmis cunoscuta artista pentru femeia care i-a dat viața cu ocazia zilei de 8 Martie.

Ce a postat Silvia Chifiriuc pe Facebook in ziua in care a murit Mioara Roman: „Așa vine binele și fuge raul”

17:00, 23.02.2024 - In ziua in care Mioara Roman a murit, Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj despre iubire. Cantareața de muzica ușoara face referire la Dragobete, sarbatoarea iubirii la romani.

De Sf. Valentin, Gorghiu ne-a adus un gainar; de Sf. Așteapta vin și Ghița, Oprescu, Cherecheș

20:40, 15.02.2024 - Ilustrație: Marian Avramescu De Sfantul Valentin anticipat in Calendarul Ortodox, Valentine’s Day, ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a transmis, cu inimioare, pe Facebook, marea reușita de a aduce in țara un gainar etern romantic, inima zburdalnica, ratacit prin Europa. Fanii sistemului de justiție…

DEPAȘIRE „CRIMINALA” – Voi ce parere aveți?

23:11, 13.02.2024 - Am primit la redactie. Drum Varsolt – Hereclean Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV la acest link https://www.youtube.com/c/ztvro click pe clopotel si vei primi cel mai repede inregistrarile video. Poti sa ne urmaresti pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/ztvmedia/ Zalau Salaj ZTV…


Ce parere ai despre aceasta stire?