Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antena 1 te trimite la concert! Câștigă un bilet la „J&B Blending Spirits Arena”, ca să-i vezi pe Delia, Macanache, Zdob și Zdub, Carla’s Dreams, Vița de Vie, Zdob și Zdub, Taraf de Haidouks și Coma!

Publicat:

AJ&B te provoaca la #BlendingSpiritsArena, cel mai tare concert al anului! Intra in concurs și poți ajunge și tu la cel mai așteptat eveniment al momentului, ca sa-ți vezi artistul preferat!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreas Petrescu, moment excepțional pe scena iUmor, chiar de ziua lui Cheloo

14:55, 21.03.2024 - Cel de-al șaselea episod al noului sezon iUmor - Alege comedia, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, numere inedite de umor și invitați unul și unul.

De ce Cheloo și Catalin Bordea l-au ironizat pe Victor Slav la „iUmor”. Jurații nu s-au abținut: „Bai, dar ce-a imbatranit”

16:20, 13.03.2024 - Victor Slav a susținut un numar de roast pe scena de la „iUmor”, in ediția de duminica a show-ului difuzat la Antena 1. Fostul prezentator de televiziune i-a oferit flori Deliei, dar nu a scapat de ironiile fine ale juraților Catalin Bordea și Cheloo. In cel de-al patrulea episod al noului sezon „iUmor”,…

Cat a costat rochia pe care Simona Halep a purtat-o in prima apariție TV. Romanii nu caștiga atația bani intr-o viața

19:51, 08.03.2024 - Seara zilei de joi a fost, cel puțin pentru Simona Halep, un moment de inalta eleganța. Sportiva a aparut pe micile ecrane, pentru prima data de la decizia TAS, invitata fiind in emisiunea lui Mihai Gadea la Antena 3, iar romanii au putut admira rochia pe care Simona Halep a purtat-o in prima apariție…

Victor Slav aduce primavara pe scena iUmor, duminica, de la 20:00, la Antena 1: „Cum suportați sa vedeți perfecțiunea langa voi?”

14:15, 07.03.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cel de-al patrulea episod din noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce o noua serie de momente senzaționale, din partea celor mai talentați concurenți, dar și informații picante despre campania electorala pentru alegerea unui Președinte iUmor, unde…

Lino Golden și Delia au fost eliminați de la Power Couple Romania. „Ne-am fi dorit sa continuam. Venisem aici cu gandul sa caștigam”

12:36, 29.02.2024 - Inca un cuplu a parasit competiția Power Couple Romania – La bine și la greu in ediția reality show-ului difuzata de Antena 1 aseara. Lino Golden și Delia și-au incheiat parcursul in cea mai incitanta intrecere a cuplurilor, la finalul unei ediții tensionate, care a adus surprize.Ieri seara, la Power…

Comediantul George Tanase revine in postura de invitat special pe scena iUmor, duminica, de la 20:00: ,,Cea mai grea scena de stand-up din țara!”

10:45, 28.02.2024 - Cel de-al treilea episod din noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 va putea fi urmarit duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și promite o noua serie de momente senzaționale, din partea celor mai talentați concurenți, dar și informații picante despre campania electorala pentru alegerea unui…

Cum se schimba razboiul din Ucraina daca Occidentul trimite trupe acolo | Radu Tudor: "Nu se va discuta niciodata instituțional, la nivel NATO și UE"

17:06, 27.02.2024 - Jurnalistul și analistul militar Radu Tudor a comentat la Antena 3 CNN posibilitatea ca partenerii Kievului sa trimita militari in Ucraina, așa cum a președintele francez Emmanuel Macron a lasat sa se ințeleaga ca ar fi posibil.

Sumele fabuloase caștigate de cei mai populari artiști: Carla's Dreams, printre cei mai bine platiți. Cat ia pentru o ora de concert

12:15, 25.02.2024 - Sumele pe care le obțin mai mulți artiști pentru cantatul la evenimente sunt colosale. Unul din ce mai cotați este moldoveanul, Carla’s Dreams, care percepe 15.000 de euro pentru 60 de minute, scrie dailybusiness.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?