Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antena 1, lider de audienţă în a doua zi de Paşte

Publicat:

Si a doua zi de Sarbatoare a fost extraordinara pentru Antena 1, Observatorul diminetii, Neatza cu Razvan si Dani, filmul „B.D. in alerta”, Observatorul orei 13, reluarea „Te cunosc de undeva!”, , Chef de ras si filmulAsterix si Obelix” impunandu-se ca lider de audienta.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meciul Columbia - Romania, transmis aseara de Antena 1, lider detasat de audienta

13:05, 27.03.2024 - Amicalul Columbia – Romania, incheiat aseara 3-2 pe Estadio Metropolitano, a fost urmarit ȋn direct la Antena 1 de aproape 1.8 milioane de telescpectatori. Partida tricolorilor condusi de Edi Iordanescu s-a impus aseara ca lider detasat de audienta, la nivelul tutror categoriilor de public.

Catalin Bordea, remarca neașteptata la adresa Ramonei Olaru: „Dimineața, la prima ora, deschizi ochii și o vezi”. Il compatimește pe Cuza

10:10, 27.03.2024 - Catalin Bordea crede ca le este foarte greu Ramonei Olaru și lui Cuza, care au format un cuplu, sa se vada aproape in fiecare dimineața, la munca. Foștii iubiți sunt colegi la matinalul de la Antena 1. Ramona Olaru, „vecina” de la „Neatza cu Razvan și Dani”, a trait aproximativ doi ani de zile o poveste…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și Mihai Zmarandescu, antrenament de kickboxing in platou: „A avut determinarea...” / VIDEO

14:51, 27.02.2024 - Ramona Olaru s-a apucat de un sport foarte interesant. In ediția de astazi a emisiunii neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1, asistenta TV și Mihai Zmarandescu au facut un antrenament de kickboxing in platou. Iata cum s-au descurcat cei doi!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune. Ce banc a spus asistenta TV: „De curand m-am...”

08:35, 01.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV reușește mereu sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei, dar și telespectatorilor.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea iși testeaza relația la Power Couple. „Sunt lucruri pe care nu le știm unul despre celalalt”

17:50, 25.01.2024 - Power Couple Romania – La bine și la greu, prezentata de Dani Oțil, vine din 5 februarie la Antena 1 cu un mix uimitor de probe, ce va purta perechile de concurenți printr-un roller coaster al celor intense trairi, concursul provocandu-i pe participanți sa-și descopere partenerii de viața intr-o lumina…

Ce se intampla cu cei doi copii ai Flaviei Mihașan dupa ce s-a desparțit de Marius Moldovan. „Eu așa mi-am facut programul”

11:20, 23.01.2024 - Flavia Mihașan și Mrius Moldovan desparțit upa o relație care dura de cativa ani. Vedeta de la Antena 1 a facut primele marturisiri despre acest subiect și a spus cum iși organizeaza timpul pentru a sta cu cei doi copii ai lor, Carol și Tudor.Flavia iși imparte timpul in așa fel incat sa le fie alaturi…


Ce parere ai despre aceasta stire?