Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANRE a început elaborarea unui nou concept privind reformarea pieţei energiei electrice din Moldova

Publicat:

pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a inceput elaborarea unui nou concept privind reformarea pietei energiei electrice din din cadrul ANRE au relatat pentru agentia INFOTAG ca miercuri Agentia a desfasurat prima sedinta de lucru a Proiectului de asistenta tehnica privind reformarea pietei energiei electrice din Republica Moldova, finantat de Comisi

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Scumpiri la benzina și ieftiniri la motorina: Ce prețuri anunța ANRE pentru maine la pompa

12:15, 18.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru maine, 19 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 2 bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu noua bani mai puțin.

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Ce prețuri a afișat ANRE la benzina și motorina

12:35, 02.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 3 aprilie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 7 bani.

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

O zi cu ieftiniri, alta cu scumpiri: ANRE a stabilit prețuri mai mari la carburanți, pentru maine

12:50, 14.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 15 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 3 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu un banuț.

Motorina, mai ieftina in weekend: Ce prețuri a afișat ANRE la inceput de primavara

12:05, 01.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru urmatoarele zile. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 12 bani, iar prețul la benzina va fi mai scump cu un ban.

Sfarșit de iarna cu ușoare ieftiniri la pompa: Cat vor achita maine soferii pentru carburanti

12:11, 28.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 29 februarie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 10 bani iar prețul la benzina ramane neschimbat.

S-a aflat cind ar putea fi ar putea fi ajustat tariful la gaz

14:31, 19.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) urmeaza sa ajusteze prețul la gazul livrat de Moldovagaz. Proiectul hotaririi a fost publicat pe pagina web a instituției. Astfel, pentru mia de metri cubi ar urma sa fie achitate intre 8930 și 16.078 de lei, fara TVA, in funcție de rețea și…

Autoritatea de Reglementare in Energie propune reguli noi privind racordarea pe baza de licitatie a locurilor de producere a energiei electrice la retelele de interes public

15:56, 02.02.2024 - ”Pentru punerea in aplicare a dispozitiilor art. 25 alin. (2^2) din Legea energiei electrice si a gazelor naturale nr. 123/2012, cu modificarile si completarile ulterioare, ANRE a elaborat si publicat in vederea consultarii publice, proiectul de ordin pentru aprobarea Metodologiei privind alocarea capacitatii…


Ce parere ai despre aceasta stire?