Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANM, un nou cod de vreme severă! Cum arată prognoza meteo în timp real și ce fenomene extreme sunt anunțate

Publicat:

Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis un cod galben de furtuni și ploi. Din pacate, avertizarea cuprinde 36 de județe, o buna parte din teritoriu. Zeci de județe sunt sub cod galben Administrația Naționala de Meteorologie tocmai a emis un cod galben care vizeaza nu mai puțin de 36 de județe. Acesta […] The post ANM, un nou cod de vreme severa! Cum arata prognoza meteo in timp real și ce fenomene extreme sunt anunțate appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenționare meteo de VREME REA: Cod galben in Alba și alte județe din țara. Ploi abundente și vant puternic

09:55, 23.04.2024 - Atenționare meteo de VREME REA: Cod galben in Alba și alte județe din țara. Ploi abundente și vant puternic Atenționare meteo de VREME REA: Cod galben de ploi abundente. La munte, rafale de vant de 100 de kilometri pe ora. Administrația Naționala de Meteorologie a emis o avertizare meteo cod galben…

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

HARTA Avertizare meteo de ninsori și viscol in Romania. Cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara

10:30, 11.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis un cod galben de vant valabil luni și marți. Ninsorile abundente și viscolul completeaza lista de fenomene meteo care vor fi prezente in zilele de 11 și 12 martie.

Avertisment ANM! Cod galben de vreme severa in urmatoarele ore, in mai multe județe din țara

07:25, 28.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de miercuri, 28 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata. Iata lista județelor din tara vizate!

Alerta ANM! Revin ninsorile și viscolul in toata țara. A fost emis cod galben de portocaliu de vreme severa. Zonele care se vor umple de zapada

11:35, 05.02.2024 - Ninsorile și viscolul revin in Romania! Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis cod portocaliu și galben de vreme severa in toata țara. Temperaturile vor scadea drastic, iar mai multe zone ale țarii se vor umple de zapada. Mwteorologii au revenit cu vești bune pentru iubitorii de iarna!

METEO: Intensificari ale vantului in mai multe județe și viscol la munte

10:25, 25.01.2024 - Sursa : Administrația Naționala de Meteorologie COD : GALBEN Ziua/luna/anul: 25-01-2024 Ora : 10:00 Nr. mesajului:1 Intervalul : 25 ianuarie, ora 10 – 25 ianuarie, ora 22 Zonele afectate : conform textului și harții; Fenomene : intensificari ale vantului in Banat, sudul Crișanei și al Transilvaniei;…

Anunț ANM de ultima ora! Cod portocaliu de vreme severa in trei județe din țara

08:00, 25.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de joi, 25 ianuarie 2024, mai multe avertizari in trei județe din țara. Este cod portocaliu de vreme severa.


Ce parere ai despre aceasta stire?