Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angela Similea, distrusă de durere! A murit fratele ei

Publicat:

Pe cantareața o știe toata Romania, iar discreția ei din ultima vreme a devenit cunoscuta de toata lumea. Acum insa, una dintre cele mai cunoscute artiste din perioada de glorie a muzicii ușoare trece prin momente cumplite.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesaje de durere dupa moartea lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Romania: „Ai fost un om bun”. Și fratele lui a fost la un pas de moarte

13:30, 15.04.2024 - Moartea lui Costel Corduneanu a venit ca un șoc pentru cei care l-au cunoscut. Interlopul s-a confruntat cu probleme de sanatate serioase și a avut intr-un spital din Targu Mureș. In zilele urmatoare, familia va lua trupul neinsuflețit și il va aduce acasa, in Iași.

Un nou caz halucinant in Romania. Cine era gravida care a murit la 24 de ore dupa internarea in Maternitatea Bacau. Maria putea fi salvata?

09:35, 03.04.2024 - O noua moarte șocheaza Romania. O femeie insarcinata s-a stins din viața alaturi de fatul sau, dupa ce ar fi fost lasata in agonie timp de 12 ore. Familia Mariei da vina pe cadrele medicale, acuzandu-le de ignoranța, in timp ce echipa medicala spune ca a urmat intocmai protocolul. Cine era Maria, femeia…

Sase romani pe lista Forbes cu miliardarii lumii. Cine este cel mai bogat roman

07:40, 03.04.2024 - Romania are sase reprezentanti in clasamentul miliardarilor lumii publicat marti, 2 aprilie, de revista Forbes, cu averi insumate care totalizeaza 10,6 miliarde de dolari, iar cel mai bogat roman este Daniel Dines, in varsta de 52 de ani, cofondatorul si CEO-ul companiei din domeniul tehnologiei UiPath,…

Artiștii din Romania il plang pe George Nicolescu, cantarețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breasla

13:00, 26.03.2024 - Lumea muzicii din Romania este in doliu, dupa ce George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb, a murit astazi, la 74 de ani. Cantarețul era apreciat atat de familie, cat și de colegii de breasla, care au numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.

2023 – Cate firme și PFA-uri au intrat in insolvența anul trecut in MaramureșTRISTEȚE – Cel mai batran urs brun din Romania a murit astazi2023 – Cate firme și PFA-uri au intrat in insolvența anul trecut in MaramureșRADARE IN CASCADA – Amenzi pe banda rula

16:31, 29.01.2024 - In finalul de aptamana trecut a avut loc o ampla acțiune rutiera in oglinda, derulata de polițiștii salajeni, in paralel cu cei maramureșeni, in total fiind aplicate 68 de sancțiuni pentru șoferii prinși ca au incalcat regulile de circulație. „Duminica, 28 ianuarie a.c., timp de șase ore, politistii…


Ce parere ai despre aceasta stire?