Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andrei şi Roxana de la "Mireasă pentru fiul meu" s-au despărţit definitiv: "Decizia a fost a lui, iar eu i-am respectat-o"

Publicat:

Relatia dintre Amdrei si Roxana a ajuns la final. Cei doi fosti concurenti ai show-ului matrimonial "Mireasa pentru fiul meu" au încercat sa lucreze la relatia lor, în afara comepetitiei, însa nu le-a reusit pentru mult timp. 

Roxana si Andrei nu mai formeaza un cuplu! Fosta concurenta a facut, de curând, pe pagina ei de Facebook, un anunt care i-a întristat pe cei care sustineau acest cuplu în cadrul competitiei. 

Se pare ca decizia finala i-a apartinut lui Andrei, iar Roxana a fost nevoita sa se conformeze. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi fosti concurenti de la „Mireasa pentru fiul meu” isi vor testa relatia la „Insula Iubirii” 2024. Cei doi sunt de nerecunoscut. Foto

13:00, 22.04.2024 - Andrei și Cristina Rotaru au format unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri de la ‘Mireasa pentru fiul meu’. La mai bine de 10 ani de la incheierea emisiunii, cei doi inca sunt impreuna și se pare ca iși vor testa relația de iubire in cel mai nou sezon „Insula Iubirii” 2024. Ambii sunt […]…

Mai exista șanse de impacare intre Andrei și Simona de la Mireasa, sezonul 7? Foștii concurenți s-ar fi desparțit in luna februarie

20:20, 11.04.2024 - Dupa o perioada in care s-a zvonit ca nu ar mai fi impreuna, Andrei de la Mireasa, sezonul 7, a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Simona. Așa cum era de așteptat, au aparut o mulțime de reacții din partea celor care i-au apreciat pe cand erau concurenți.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Mireasa sezonul 8. Replica Luizei dupa ce s-a zvonit ca formeaza un cuplu cu Sergiu. Ce spune tanara

16:01, 18.02.2024 - In live-urile lui Madi, aceasta a primit mesaje prin care era anunțata ca Sergiu și Luiza ar forma un cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa sezonul 8 a avut o replica, dupa ce nici Madi, nici Sergiu nu au infirmat zvonurile.

Anunțul facut de Adriana Bahmuțeanu dupa un an de casatorie cu George Restivan. „Imi doream o relație de cuplu frumoasa”

17:55, 16.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au casatorit in primavara anului trecut. Fosta prezentatoare TV are o casnicie așa cum și-a dorit și face declaratii emotionante despre relația cu partenerul ei.„In sfarșit am relația de cuplu pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. George este un tip cald și calm,…

Mireasa sezonul 6. Paul a facut publice dovezile despre infidelitatea Roxanei. Ce conversații cu fosta soție au ieșit la iveala

17:00, 03.02.2024 - Paul din sezonul 6 Mireasa a scos la iveala dovezi in ceea ce privește divorțul de Roxana și infidelitatea fetei. Tanarul nu a stat prea mult pe ganduri și a publicat conversațiile cu fosta soție.

Cat de schimbata este acum Yana de la Mireasa. Cum arata fosta iubita a lui Andrei și ce a postat pe internet

16:20, 01.02.2024 - Recent, Yana de la emisiunea Mireasa de la Antena 1 a starnit controverse și aprecieri in mediul online dupa ce a publicat o fotografie intr-o ipostaza de zile mari pe platforma de socializare Instagram.


Ce parere ai despre aceasta stire?