Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andrei Gheorghe, ultima discuţie pe care a avut-o înainte să moară. Un martor povesteşte ultimele clipe ale vedetei

Publicat:

Un barbat care lucreaza la supermarketul de unde isi facea mereu cumparaturile a vorbit la o emisiune tv despre ultima intalnire pe care a avut-o cu realizatorul tv.

"Venea singur la cumparaturi sau insotit de alte persoane, m-a ajutat si cu sfaturi... Sunt paznic la un supermarket. El era discret cu viata lui, eu i-am vorbit de mine, el prefera sa nu vorbeasca, ultima data era total schimbat. Mi s-a parut abatut, nu era domnul Andrei pe care eu il stiam. L-am vazut vineri. Mi s-a parut ca nu se purta asa cum se purta de fiecare data, nu stiu ce sa zic, avea o pereche…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Jocheul italian Stefano Cherchi a murit dupa ce a cazut de pe cal, intr-o cursa la Canberra

21:20, 03.04.2024 - Jocheul italian Stefano Cherchi a murit la varsta de 23 de ani, la doua saptamani dupa ce a suferit o accidentare la cap in urma unei caderi de pe cal la o cursa care a avut loc in Australia, la Canberra, a anuntat miercuri Asociatia Jocheilor din New South Wales, scrie Reuters, potrivit Agerpres. Cherchi…

Tragedie la Bacau. O gravida a murit la spital. Familia acuza medicii ca nu au intervenit la timp

15:05, 02.04.2024 - Caz cutremurator la spitalul Județean Bacau, dupa ce o femeie insarcinata in patru luni a murit la nici 24 de ore de la internare. Sarcina se oprise din evoluție și avea dureri puternice. Familia acuza ca intervenția chirurgicala s-a facut prea tarziu și a facut mai multe plangeri la Colegiul Medicilor,…

ADEVERINȚE APIA Adeverintele emise de primarii pentru APIA vor purta doa semnatura primarului

14:35, 18.03.2024 - In vreme ce fermierii asteapta semnalul privind deschiderea campaniei 2024, de depunere la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura – APIA,... The post ADEVERINȚE APIA Adeverintele emise de primarii pentru APIA vor purta doa semnatura primarului first appeared on Informatia Zilei .

Prima și singura reacție a soției lui Marius Țepeliga, dupa ce lautarul a murit. I-a fost alaturi pana in ultimul moment in lupta cu boala / FOTO

12:00, 18.03.2024 - A trecut mai bine de o saptamana de cand Marius Țepeliga a murit. Familia lui iși revine cu greu in urma tragediei. De departe, cea mai afectata este soția lui, Andreea Neagoe, cea care i-a fost alaturi pana in ultimul moment.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Dupa ce o femeie care suferise un AVC a murit in spital, familia s-a trezit cu o factura de 81.000 $ pentru ambulanța aeriana

14:25, 28.02.2024 - Dupa moartea mamei sale, o femeie din SUA s-a trezit cu o factura exorbitanta pentru ambulanța aeriana cu care aceasta a fost dusa la spital și a fost nevoita sa vanda casa familiei ca sa o plateasca.

Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, intemeietoarea dinastiei din care facea parte și Ștefan cel Mare

23:55, 22.02.2024 - Una dintre cele mai importante dinastiii medievale romanești, cea din care se trage și celebrul Ștefan cel Mare, a fost intemeiata de o femeie. Purta numele de Margareta Mușata, iar povestea sa este invaluita in mister. Unii banuiesc ca ar fi fost reprezentanta unui puternic clan boieresc.

Ultima discuție a lui Alexei Navalnii cu fiica lui, Daria, a fost facuta publica. Ce au vorbit cei doi: ”Putin se teme de...”

16:05, 21.02.2024 - A fost facuta publica ultima discuție pe care fiica lui Alexei Navalnii a avut-o cu tatal ei, inainte ca acesta sa moara. Moartea opozantului rus a lasat multe semne de intrebare, motiv pentru care oamenii incearca sa afle adevarul.


Ce parere ai despre aceasta stire?