Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Tonciu, mărturisire neaşteptată: "Nu mă bagă nimeni în seamă!"

Publicat:

o duce mai bine ca oricând! Tonciu se bucura de timpul în care este singura, deoarece poate sa faca absolut orice îsi doreste, fara sa fie constrânsa de nimeni. 

se bucura ca nu mai are o relatie cu , deoarece lucrurile îi merg mai bine acum pe plan profesional. În ceea ce priveste admiratorii, Tonciu nu considera ca este curtata de mai multi barbati de când lucreaza ca una dintre asistentele lui Capatos.

"De când nu mai sunt într-o relatie, pe plan profesional

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Serea a spus daca are sau nu intervenții estetice. Abia acum s-a aflat. „Fiecare decide cel mai bine”

16:06, 24.04.2024 - Anca Serea, in varsta de 43 de ani, este mama a șase copii și se menține intr-o forma de invidiat cu un stil de viata echilibrat. De-alungul timpului, prezentatoarea Tv a fost intrebata daca are sau nu interventii estetice, insa, nu a dat prea multe detalii. Acum, ea și-a spus parerea cu privire la…

Presupusul amant care a fost urmarit de tanarul de 23 de ani, mort in accident, dezvaluire neașteptata! Ce relație ar fi avut, de fapt, cu fata: “A murit din prostia lui”

17:20, 16.04.2024 - Madalin Paul Paduran a murit dupa ce l-a urmarit pe presusupul amant la iubitei sale și a pierdut controlul volanului. Baiatul implicat a facut mai multe marturisiri neașteptate și a anunțat care este relația dintre el și Narcisa, tanara pe care apropiații decedatului o considera vinovata.

Doua zodii cu lipici la bani in luna martie. Nativii se vor bucura de reușite și pe plan profesional

08:55, 05.03.2024 - Perioada urmatoare vine cu vești bune pentru doua zodii, care au noroc la bani. Atunci cand se așteapta mai puțin, pot da lovitura pe plan financiar, dar nici in cariera nu o duc rau, caci au mari șanse de a fi promovați.

Desparțire neașteptata! Dupa 6 ani de relație, au ales sa mearga pe drumuri diferite: „Poate o sa ne reimpacam” / VIDEO

16:40, 04.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul romanesc! Desparțire neașteptata! Dupa 6 ani de relație, cei doi au ales sa mearga pe drumuri diferite. Iata ce le-au transmis fanilor lor de pe rețelele de socializare!

Ani Crețu, despre vacanța din Thailanda! Fiul actriței sufera de alergii severe: “A trecut prin șocuri anafilactice pana ne-am dat seama” EXCLUSIV

17:30, 22.02.2024 - Ani Crețu ne-a oferit un interviu exclusiv pentru Playtech Știri dupa intoarcerea din Thailanda! Actrița a petrecut alaturi de familia sa 12 zile in Asia, iar aceștia s-au distrat pe cinste și au avut parte de momente de neuitat. De menționat este faptul ca fiul actriței este mereu alaturi de parinți…

Cine este iubita lui Virgil Ianțu. La 53 de ani, prezentatorul TV se bucura de o relație foarte reușita

11:05, 21.02.2024 - Toata lumea il cunoaște pe Virgil Ianțu, insa nu mulți știu cine este iubita lui. La frumoasa varsta de 53 de ani, prezentatorul TV se bucura de o relație foarte reușita. Iata cine este și cum arata soția lui!

Magneziul, mineral esențial pentru organism. Cum ne dam seama daca avem nevoie de el

05:36, 11.02.2024 - Magneziul este un mineral esențial pentru organismul uman, fiind implicat in peste 300 de reacții biochimice. Este vital pentru buna funcționare a sistemelor muscular, nervos, cardiovascular, imunitar și digestiv

Ghicitoarea zilei: „Ce padure e fara uscatura?”. Sigur nu iți dai seama care este raspunsul

10:50, 26.01.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, a pregatit pentru tine cateva ghicitori interesante pe care sa le impartașești cu cei apropiați ție. Puțini sunt cei care cunosc raspunsurile la aceste intrebari. Iata ce ghicitori ți-am pregatit!


Ce parere ai despre aceasta stire?