Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Tonciu este în culmea fericirii. Bruneta a făcut anunţul pe Facebook

Publicat:

Se pare ca a trecut un an de cand l-a intalnit pe sotul si tatal fetitei sale, scrie spynews.ro. "Un an plin de iubire, un an in care s-au intamplat multe momente frumoase si unice in viata.... TE IUBESC iubirea mea! Imi doresc sa avem zile fericite si senine si sa impartim bune si rele! De un an de zile mi-ai schimbat existenta", sunt doar cateva dintre cuvintele pe care bruneta le-a scris pe Facebook.
"La multi ani! Multi inainte! Sunteti cei mai frumosi! Sa va traiasca micuta! In sfarsit ti-ai gasit linistea, Andreea!", i-au scris prietenii.

Au impreuna o fiica

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de un an a murit din cauza rujeolei / Numarul deceselor a ajuns la 9 de la inceputul epidemiei

13:46, 20.03.2024 - Institutul National de Sanatate Publica a informat miercuri ca, in perioada 1 ianuarie 2023 – 17 martie 2024, s-au confirmat 8.845 de cazuri de rujeola. In ultima saptamana, s-au inregistrat 825 de cazuri noi si un deces raportat la o fetita in varsta de 1 an si 2 luni, nevaccinata antirujeolic, contact…

Anamaria Prodan, prima apariție publica alaturi de iubitul ei. Ronald Gavril a susținut-o la premiera filmului „Complotul bonelor”

10:26, 07.02.2024 - Anamaria Prodan și-a facut apariția la premiera filmului in care joaca, „Complotul bonelor”, la brațul iubitului ei, Ronald Gavril, fiind prima lor apariție in calitate de cuplu. Impresara radiaza de fericire alaturi de actualul sau partener.Dupa o suferința crunta din cauza tradarii lui Laurențiu Reghecampf,…


Ce parere ai despre aceasta stire?