Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Mantea, fabrică de "lovele"! Cum şi-a mărit contul de când e însărcinată

Publicat:

Însarcinata în 5 luni, este ca argintul viu! Fosta "Burlacita" nu sta locului deloc si este implicata în numeroase proiecte profesionale.

este o viitoare mamica care arata și se simte foarte bine. Deși sarcina nu este una tocmai usora, viitoarea mamica are planuri mari pe plan profesional. va fi gazda a doua emisiuni de televiziune, "Burlacul" și "Mireasa pentru fiul meu", unde o va înlocui pe , care în scurt timp va deveni și ea mamica.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de mult s-a schimbat Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul. Cum arata acum tanara mamica

13:35, 05.04.2024 - Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul, a trecut printr-o schimbare radicala la aproximativ trei ani de cand a aparut pe micile ecrane ale publicului. Este o femeie implinita și fericita cu o familie minunata.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Postarea care i-a pus pe fani pe ganduri: "Felicitari! Sarcina ușoara!" / FOTO

21:35, 13.03.2024 - Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a facut o postare cu care și-a pus fanii pe ganduri. Iata ce a postat Denisa Raileanu, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Ipostaza emoționanta in care a fost surprinsa Gabriela Pițigoi de la Mireasa, sezonul 6, alaturi de fiul ei și al lui Valentin. Fosta concurenta radiaza de fericire / FOTO

17:51, 01.03.2024 - Gabriela Pițigoi și Valentin, foști conucrenți in sezonul 6 Mireasa, au devenit parinți de curand. Recent, tanara a facut publica o fotografie in care apare alaturi de micuțul ei, Tudor Gabriel. Ipostaza emoționanta in care au fost surprinși cei doi. 

Elena Matei abia așteapta sa iși cunoasca bebelușul! Fosta concurenta de la Chefi la cuțite e insarcinata in 5 luni: "Imposibil de descris..." / FOTO

16:31, 29.01.2024 - In ziua de Craciun, anul trecut, Elena Matei anunța ca e insarciata prin intermediul rețelelor de socialziare. Astazi, fosta concurenta de la Chefi la cuțite le-a marturisit fanilor ei ca abia așteapta sa iși țina bebelușul in brațe.


Ce parere ai despre aceasta stire?