Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Mantea a dat startul petrecerii cu un discurs emoționant! Vezi ce declarații face bruneta cu fiul ei în brațe și cui îi mulțumește vedeta

Publicat:

a dat startul petrecerii de botez a fiului ei cu un discurs pe care l-a  ținut în fața invitaților care au mers sa sarbatoreasca momentul creștinarii lui . Iar scurtul moment pe car el-a avut cu microfonul în mâna a fost unul în care frumoasa vedeta a aratat ca nu regreta nimic.

Cu micuțul în brațe, a ajuns în fața invitațiulor și, cu microfonul în mâna, plina de emoții, așa cum este orice mama în asemenea momente, le-a mulțumit celor care i-au fost alaturi.
&"Va…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Delia, soția lui Lino Golden, primele declarații dupa cununie. Care a fost cel mai emoționant moment de la starea civila: "Tremuram foarte tare..." / VIDEO

15:55, 22.04.2024 - La sfarșitul saptamanii trecute, Lino Golden și Delia Salchievici s-au casatorit civil. Cei doi au devenit, oficial, soț și soție, dupa o relație de un an și jumatate. In cadrul emisiunii Știrile Antena Stars, Delia a facu primele declarații despre unul dintre cele mai importante momente din viața sa.

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Star Matinal. Adriana Bahmuțeanu, terorizata de primul soț. Barbatul i-a pus pistolul la tampla vedetei: „Preferam sa mor” / VIDEO

13:51, 23.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a gasit puterea și a vorbit despre momentele in care a fost traumatizata de primul ei soț. Vedeta susține ca barbatul nu a mai ținut cont de nimic și i-a pus pistolul la tampla. Bruneta a trecut prin clipe de coșmar din cauza relației toxice pe care a avut-o.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Andreea Podarescu, declarații exclusive dupa ce a ieșit victorioasa in procesul cu tatal fiului ei! De ce urmeaza bruneta sa mearga din nou in instanța: ”Sunt drepturile copilului”

12:00, 13.02.2024 - Andreea Podarescu a ieșit invingatoare intr-unul dintre procesele impotriva fostului ei iubit, barbatul cu care are un copil, dar care niciodata nu s-a implicat in creșterea micuțului. Vedeta face declarații exclusive dupa caștigarea procesului și spune ca nu se va opri aici. Cat mai are sa-i datoreze…

Star Magazin. Oana Zavoranu, primele declarații dupa ce a ieșit din sala de judecata! Vedeta a fost acuzata de șantaj: „Nu am nicio speranța” / VIDEO

15:50, 29.01.2024 - Oana Zavoranu a avut astazi un nou proces. Vedeta a facut primele declarații, dupa ce a ieșit din sala de judecata. Bruneta a fost acuzata de șantaj. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?