Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Berecleanu, declarații emoționante despre relația cu mama ei: „Ne simțim”

Publicat:

este o familista convista, care ține la copiii ei, la soț, dar și la mama ei. Prezentatoarea a marturisit ca intre ea și mama ei exista o relație speciala și ca cea care i-a dat viața este și cea care a invațat-o lucruri cruciale pentru creșterea propriilor copii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

Mama lui Radu Ayan, noi declarații emoționante dupa ce fiul ei, disparut in Botoșani, a fost gasit. Femeia nu s-a putut opri din plans: ”Nu am cuvinte”

09:41, 19.03.2024 - Parinții lui Radu Ayan au primit cea mai buna veste a vieții lor, dupa ce li s-a spus ca baiețelul lor, de doar doi ani, disparut timp de 25 de ore de acasa, a fost gasit teafar. Femeia nu s-a putut opri din plans, dar in ciuda emoțiilor care au copleșit-o, a facut declarații despre ceea ce simte.

Lili Sandu, dezvaluiri emoționante despre relația cu Bogdan Stelea: „El a fost prima mea iubire”. De ce nu s-au casatorit VIDEO

17:01, 17.03.2024 - Dupa aproape 20 de ani de cand au avut o relație cu Bogdan Stelea, fosta sa iubita, Lili Sandu, face dezvaluiri emoționante și da din casa lucruri pe care nimeni nu le-a știut pana acum. Cei doi au fost la un pas de a se casatori, dar finalul nu a fost unul fericit.

Oana Roman, declarații emoționante la 4 zile de la inmormanatarea mamei sale, Mioara Roman: „Nu e creștinește sa acuzam, sa barfim”

11:50, 01.03.2024 - La 4 zile de la inmormantarea Mioarei Roman, Oana Roman a facut cateva declarații emoționante pe una dintre rețelele de socializare. Fiica lui Petre Roman spune ca mama ei a fost condusa pe ultimul drum cu multa decența și ca aceasta a lasat in urma ei „o moștenire umana, intelectuala, sufleteasca,…

Pepe, detalii despre relația cu soția lui! Cum se organizeaza cei doi, dar și cat este artistul de permisiv cu copiii / VIDEO

22:50, 26.02.2024 - Cum descrie Pepe relația cu frumoasa sa soție, Yasmine. Interviu la dublu cu cei doi parteneri! Am aflat cum se organizeaza cei doi, dar și cat este de permisiv, artistul, cu cei mici. Declarații exclusive!

Marius Șumudica, declarații emoționante la un an de la seismele devastatoare din Turcia: „A fost o tragedie uriașa! Gaziantep e orașul meu”

20:30, 07.02.2024 - Marius Șumudica (52 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a vorbit despre seismele devastatoare petrecute in urma cu un an in Turcia. Pe 6 februarie 2023 au avut loc doua seisme majore, de 7,8 și 7,5 grade, care au afectat grav sud-estul Turciei și Siria. Peste 55.000 de mii de oameni și-au pierdut atunci…


Ce parere ai despre aceasta stire?