Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, cea mai frumoasă Crăciuniță! A cântat în direct „Fantezie de iarnă”

Publicat:

Cu fiecare apariție, , jurata de la „Te cunosc de undeva”, iși impresioneaza fanii prin frumusețe, eleganța, atitudine și sinceritate. Recent, artista a postat pe pagina ei oficiala imagini de la , acolo unde a fost invitata cu trupa ei de dans sa cante „Fantezie de iarna”.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, ținute fara cusur in cea de-a șasea gala. Ce rochii au purtat

20:05, 23.03.2024 - Andreea Balan și Alina Pușcaș s-au pregatit, din nou, pana in cele mai mici detalii de o seara de show incendiar. Vedetele au atras toate privirile in ținutele demne de cea de-a șasea gala.

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, ținute de vis! Cele doua vedete au atras privirile tuturor / FOTO

21:35, 09.03.2024 - Andreea Balan și Alina Pușcaș s-au facut remarcate in ediția cu numarul patru la Te cunosc de undeva. Vedetele au ales ținute spectaculoase și au furat privirile tuturor celor din platoul competiției. Iata cum s-au imbracat jurata și prezentatoarea emisiunii.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, apariții de senzație in a doua gala. Ce ținute au purtat

20:05, 24.02.2024 - Andreea Balan și Alina Pușcaș au purtat ținute demne de o gala atat de speciala ca cea din aceasta seara de la Te cunosc de undeva! sezonul 20. Jurata și prezentatoarea au atras, cu sigurața, toate privirile celor din platou, dar și admirația telespectatorilor.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Jo și Liviu Teodorescu, moment inedit pe scena emisiunii. S-au transformat in Rihanna și au cantat piesa „We found love”: „Ați fost minunați...” / VIDEO

21:55, 17.02.2024 - In prima ediția a sezonului cu numarul 20 a emisiunii Te cunosc de undeva!, Jo și Liviu Teodorescu au facut un show incendiar. Cei doi s-au transformat in Rihanna și au interpretat piesa „We found love”.

Andreea Balan, schimbare de look pentru premiera sezonul 20 Te cunosc de undeva!

13:15, 13.02.2024 - Show-ul transformarilor totale si totodata unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, sambata aceasta, de la 20:00.

Star Matinal. Ce spune Ozana Barabancea despre credința. Jurata de la Te cunosc de undeva face totul cu ajutorul lui Dumnezeu: „Il simt...” / VIDEO

09:31, 12.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Ozana Barabancea a vorbit despre credința. Ea face totul cu ajutorul lui Dumnezeu. Jurata de la Te cunosc de undeva a facut mai multe declarații cu privire la acest subiect important din viața ei. Iata ce a marturisit vedeta!

Și-a lasat job-ul pentru a merge la Australian Open! Sacrificiul suprem facut de Andreea Balan pentru Victor Cornea: Nu participa la filmarile „Te cunosc de undeva”

12:10, 20.01.2024 - Continue reading Și-a lasat job-ul pentru a merge la Australian Open! Sacrificiul suprem facut de Andreea Balan pentru Victor Cornea: Nu participa la filmarile „Te cunosc de undeva” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?