Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Bălan are mari probleme de sănătate. Cântăreaţa a fost operată de urgenţă, iar acum a ajuns iar la spital

Publicat:

La doar cateva zile dupa nastere, s-a trezit intr-o balta de sange si a ajuns din nou la clinica unde a nascut. Aici medicii au observat mai multe hematoame sub operatia de cezariana si au operat-o de urgenta. Acum cantareta a ajuns la o alta clinica privata, potrivit Adevarul, dupa ce hemoragia a revenit, insa medicii spun ca pentru moment nu o pot supune unei alte operatii deoarece a suferit prea multe anestezii la intervale de timp prea scurte.

In prezent, este tinuta sub supraveghere medicala, dar nu este internata, iar in scurt timp se va lua o decizie.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla cu Nicu Covaci, dupa ce a fost operat de urgența pe creier: anunțul medicilor

08:41, 23.03.2024 - Potrivit medicilor, problemele de sanatate ale artistului au aparut in urma cu aproximativ doua saptamani. Atunci, liderul trupei Phoenix a inceput sa simta ca ii amorteste fata și chiar sa ii fie afectata vederea. Dupa mai multe analize amanunțite, acesta a descoperit o problema grava de sanatate.…

Știrile Antena Stars. Ionela Guzic, din aeroport, in sala de operații! Cantareața care a ramas fara degete a fost operata de urgența: „S-a complicat” / VIDEO

15:05, 06.03.2024 - Ionela Guzic a ajuns din aeroport, direct in sala de operații. Cantareața care a ramas fara degete a fost operata de urgența. Iata declaratele exclusive facute de artista, in urma cu puțin timp, pentru Antena Stars!

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, adusa de urgența la spital din cauza unei probleme de sanatate

00:05, 02.03.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, se confrunta cu probleme de sanatate, dupa ce a suferit o accidentare la spate in timpul unui eveniment la care a participat. A fost nevoie ca aceasta sa fie transportata de urgența la spital. Chiar și in aceasta situație dificila, ministrul a continuat sa iși…

Misha, la spital cu mama ei. Femeia a fost operata la o clinica din Turcia: ”Avea probleme”

20:41, 21.02.2024 - Misha trece prin momente grele, dupa ce mama sa a fost operata la o clinica din Turcia. Femeia suferea de cateva probleme medicale, astfel ca soluția a fost intervenție chirurgicala. Artista i-a fost alaturi și a susținut-o pentru binele ei.

Un batran de 80 ani a murit la volan, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator

11:30, 21.02.2024 - Un batran in varsta de 80 ani a decedat, miercuri, cel mai probabil in timp ce conducea un autoturism pe o strada din municipiul Piatra-Neamt. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt, medicii sositi la fata locului au gasit victima in stop cardio-respirator, dar fara a avea leziuni.

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!

Ramona de la Clejani a ajuns de urgența la spital! Medicii i-au pus un diagnostic care a speriat-o teribil: ”Țipam și nu știam ce sa fac”

23:30, 29.01.2024 - Ramona de la Clejani a trecut prin clipe de panica in urma cu doar cateva seri. Cantareața a ajuns de urgența la spital dupa ce a simțit ințepaturi in zona inimii. Iata ce diagnostic i-au pus medicii și ce e nevoita artista sa faca de acum inainte.

Medicii dezvaluie adevarul despre starea de sanatate a șefului Pentagonului, dupa operația de cancer la prostata

08:05, 27.01.2024 - Ministrul american al apararii, Lloyd Austin, ar urma sa se restabileasca "complet" dupa cancerul de prostata, iar prognosticul sau este "excelent", au declarat vineri doi medici, dupa o programare de urmarire, noteaza AFP, citat de Agerpres."Continua sa se recupereze bine si ne asteptam sa se restabileasca…


Ce parere ai despre aceasta stire?