Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ Halep, între lumini şi umbre: cu ce rămâne Simona după 2017? Plusurile şi minusurile unui an istoric

Publicat:

Adevarul“ a analizat un sezon care a adus 4.371.227 de dolari in conturile Simonei. Cea mai mare realizare e incheierea anului pe locul 1 mondial, in timp ce lipsa unui trofeu de din CV o „bantuie“ in continuare pe constanteanca.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halep, o „trișoare“? Raspunsul detașat de factorul emoțional lamurește dezbaterea momentului

07:15, 21.03.2024 - Revenirea Simonei pe teren, dupa suspendarea pentru dopaj, a dat naștere la un scandal, constanțeanca fiind atacata de Caroline Wozniacki. Pornind de la declarațiile danezei, „Adevarul“ ofera raspunsul la intrebarea de mai sus.

Jucatorul cu 6 titluri de Grand Slam a intervenit in schimbul de replici Halep - Wozniacki

22:26, 20.03.2024 - Boris Becker, caștigator a 6 titluri de Grand Slam in cariera, a intervenit in schimbul de replici dintre Caroline Wozniacki și Simona Halep. Halep a revenit pe teren dupa un an și jumatate și a pierdut in primul tur la Miami Open, 6-1, 3-6, 4-6 cu Paula Badosa. Wozniacki, fosta rivala a Simonei in…

Halep a impresionat-o pe Paula Badosa! Ce anticipeaza jucatoarea din Spania pentru parcursul Simonei

11:01, 20.03.2024 - Halep a pierdut primul meci de la revenirea pe teren in fața Paulei Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, in turul 1 al turneului WTA1000 de la Miami, iar jucatoarea din Spania a vorbit la superlativ despre Simona la conferința de presa. Iberica a fost surprinsa de jocul prestat de fostul lider WTA și este convinsa…

Cazul Halep revolta: „A erodat increderea in ideea sportului curat!“. Simona, aratata cu degetul din Scoția

08:16, 19.03.2024 - Intr-un text publicat in „The Herald“, Susan Egelstaff (41 de ani), fosta sportiva olimpica, susține ca suspendarea drastica a Simonei pe baza unor probe solide și apoi reducerea sentinței la TAS arata ca oricine poate scapa de asemenea pedepse, daca angajeaza avocații potriviți.

Halep, victima unei nedreptați: avem piederile Simonei dupa ce a stat 9 luni degeaba in afara tenisului ANALIZA

17:00, 18.03.2024 - Daca vom conveni ca TAS, ca ultima instanța, a dat hotararea corecta, analizand dosarul fostului lider WTA, atunci ne vom afla in fața unei realitați crunte. Concluzia? Marea noastra campioana a fost profund nedreptațita.

Halep așteapta un miracol: detaliul care complica mult cazul Simonei, explicat de specialiști ANALIZA

07:10, 13.02.2024 - Audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv s-au incheiat și Simona s-a declarat optimista ca „adevarul va ieși la iveala“. Cei care urmaresc acest caz de dopaj insista insa ca fosta ocupanta a locului 1 mondial are un dosar foarte complicat.

Halep, incep emoțiile: cat poate dura așteptarea verdictului TAS dupa audierile de la Lausanne ANALIZA

07:16, 08.02.2024 - Audierile apelului de la TAS au inceput de ieri pentru Halep și se vor incheia maine, la pranz. Apoi, urmeaza calvarul așteptarii unui verdict. „Adevarul“ arata cum au stat lucrurile la acest capitol, in alte cazuri.

Moment istoric la Australian Open! A devenit cel mai in varsta campion de Grand Slam din Era Open

18:01, 27.01.2024 - Rohan Bopanna (43 de ani) și Matthew Ebden (36 de ani) i-au invins pe Simone Bolelli (38 de ani) și Andrea Vavassori (28 de ani) in finala de dublu masculin de la Australian Open, scor 7-6(0), 7-5. Indianul Bopanna a devenit cel mai in varsta campion de Grand Slam din istorie.  Rohan Bopanna este unul…


Ce parere ai despre aceasta stire?