Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jessica Alba a pozat sexy în costum de baie

Publicat:

a pozat sexy intr-un pictorial pentru revista americana Entertainment. Imbracata doar intr-un costum de baie alb, starul din apare intr-o piscina cu vedere la ocean, etalandu-si corpul tonifiat.

Actrita, care isi promoveaza cel mai nou film, : A Dame to , a dezvaluit secretele prin care se mentine in forma: filmari, spinning, lectii de dans, yoga si, bineinteles, o alimentatie sanatoasa.

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ionuț Dolanescu, ipostaza superba cu singura lui fiica. Cum arata Ioana Maria in costum popular, e frumoasa ca o papușa

16:15, 28.03.2024 - Ionuț Dolanescu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzica populara de la noi din țara. Fiul regretatei legende a folclorului, Ion Dolanescu, are o fiica de o frumusețe extrema. Cum arata Ioana Maria in costum popular. A moștenit talentul familiei sale. Fiica ii calca pe urme lui Ionuț…

Un expert in limbaj corporal a analizat clipul in care Kate anunța ca sufera de cancer. Ce a observat

17:20, 24.03.2024 - Dezvaluirea facuta de prințesa Kate privind diagnosticul de cancer a aratat „o impresionanta putere și voința”, a afirmat un expert in limbajul corporal pentru tabloidul britanic The Mirror. Imbracata lejer, intr-un pulover cu dungi și blugi, așezata pe o banca, Kate a dat dovada de curaj in fața publicului…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.


Ce parere ai despre aceasta stire?