Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amplă operaţiune de căutare lansată în Sri Lanka, după descoperirea a şapte elefanţi morţi

Publicat:

Responsabilii pentru fauna salbatica din au declarat luni ca o echipa formata din angajati ai Departamentul pentru fauna salbatica, armatei si politiei au lansat o ampla operatiune de cautare in , dupa ce in weekend au fost gasite carcasele a sapte elefanti, informeaza Xinhua.

Potrivit informatiilor furnizate de reprezentanti ai Departamentului mentionat in presa locala, operatiunea de cautare se va extinde si in zonele din jurul rezervatiei pentru a vedea daca mai multe animale au cazut prada acestor morti misterioase.

Printre elefantii…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia amenința Polonia: 'Vizam armele nucleare NATO, daca o sa fie instalate!' (VIDEO)

10:06, 25.04.2024 - Rusia amenința Polonia: 'Vizam armele nucleare NATO, daca o sa fie instalate!'Ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov a avertizat joi ca facilitatile nucleare ale NATO, daca vor fi instalate permanent pe teritoriul polonez, vor deveni o tinta militara pentru Rusia, transmit Xinhua si Reuters.

Cutremur puternic in Taiwan, cu cel puțin noua morți, sute de raniți. Zeci de oameni sunt blocați in tuneluri

13:40, 03.04.2024 - Zeci de oameni sunt blocați in mai multe tuneluri din Taiwan in urma cutremurului de miercuri dimineața. Alte victime au ramas blocate sub cladirile prabușite. Echipele de intervenție incearca sa ajunga la victime. Noua persoane au murit și peste 800 au fost ranite in urma cutremurului care a avut loc…

143 de morti in atac – noul bilant

15:55, 23.03.2024 - Numarul victimelor in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscovei, revendicat de Statul Islamic (SI), a crescut la 143 morti.  Comitetul de Ancheta din Rusia a anuntat anterior sambata 115 morti. Anchetatorii au precizat ca au gasit „mai multe cadavre in timp ce curatau daramaturile”, ceea…

Rusia: 3 oameni inarmați au tras focuri de arma la un concert! Sunt 12 MORȚI și peste 30 de raniți

20:00, 22.03.2024 - Barbați inarmați in uniforme de lupta au tras focuri de arma intr-o sala de concerte din Moscova, spun agențiile de presa internaționale. Footage of the terrorist attack in Moscow, at Crocus City Hall. I think we all know who’s behind this…. pic.twitter.com/S8dzWdhqUi — Smedley Butler (@MissingAmerica_)…

Un ministru palestinian il acuza pe Benjamin Netanyahu ca vrea sa continue razboiul pentru cariera sa: „E clar ca nu-i pasa de oameni”

20:55, 14.02.2024 - Ministrul palestinian de Externe, Riyad al-Maliki, l-a acuzat miercuri pe prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, ca ii pasa doar de supravietuirea sa politica, in timp ce incercarile de a pune capat conflictului din Gaza par neconcludente, relateaza Reuters.

Doi ani si jumatate de inchisoare pentru uciderea a patru oameni, printre care și un copil

10:15, 11.02.2024 - Un barbat, in varsta de 38 ani, a fost condamnat la inchisoare dupa ce a intrat cu mașina pe care o conducea intr-un taxi in... The post Doi ani si jumatate de inchisoare pentru uciderea a patru oameni, printre care și un copil appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Doi ani si jumatate de inchisoare pentru uciderea a patru oameni, printre care și un copil. Conducea un BMW cu volan pe dreapta

17:45, 10.02.2024 - Un barbat, in varsta de 38 ani, a fost condamnat la inchisoare dupa ce a intrat cu mașina pe care o conducea intr-un taxi in care se aflau șoferul și trei clienți. Taximetristul și o femeie au murit pe loc. Fiul acesteia, in varsta de 7 ani și bunicul acesteia s-au stins la spital.

Incendiu puternic intr-un bloc din Suceava. Doi oameni au fost gasiți morți in apartamentul in care locuiau

08:25, 05.02.2024 - Doua persoane au fost gasite moarte intr-un apartament din municipiul Suceava, dupa ce locuinta le-a fost cuprinsa de un incendiu, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?