Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai bine de jumatate dintre companii s-au confruntat recent cu incidente periculoase de securitate cibernetica

Publicat:

Aproape doua treimi din organizatii (64%) nu dispun de un program formal de alertare in privinta amenintarilor cibernetice sau au instalat doar un program informal, in ciuda faptului ca mai bine de jumatate dintre acestea declara ca au inregistrat recent incidente periculoase de securitate cibernetica, arata un studiu realizat de EY Romania.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un program-pilot ANAF se poate transforma intr-un eșec: un singur cobai / Fiscul voia mari companii fara activitate complexa: „Ce poți sa faci? Sa vinzi baloane?”

09:05, 22.04.2024 - ANAF a demarat, in acest an, un program-pilot denumit „monitorizare pe orizontala”. El se adreseaza marilor companii, iar acestea se bucurau de așa ceva. Dragoș Doroș, Head of Fiscal Doctrine - KPMG Romania explica anul trecut ce inseamna acest concept: „Este atunci cand va deschideți ușa pentru ANAF,…

Cați oameni s-au confruntat cu incidente de securitate cibernetica și care au fost amenințarile cel mai des folosite de hackeri

11:50, 04.04.2024 - ​Aproape un sfert (24%) dintre respondenții unui studiu global desfașurat de Bitdefender susțin ca s-au confruntat cu unul sau mai multe incidente de securitate pe parcursul ultimelor 12 luni. Inșelatoriile prin SMS reprezinta cea mai frecventa amenințare folosita de hackeri.

Conferința și parteneriat ASPES – ASE – mediul de afaceri / Bogdan Petre: 'Sunt multe semnale de alarma la nivelul marilor companii de stat'

19:51, 27.03.2024 - Conferința și parteneriat ASPES – ASE – mediul de afaceri. Asociația De Studii Și Prognoze Economico-Sociale (ASPES) impreuna cu Academia De Studii Economice vor sa fie partenerii reali ai mediului de afaceri din Romania. ASPES este organizatoarea unei conferințe care va avea loc joi, 28 martie 2024…

Poliția Romana da alerta: Țeapa uriașa pentru clienții unei banci din Romania!

15:40, 17.03.2024 - Politistii atrag atentia asupra unei noi metode de frauda care are drept tinte clientii bancilor. Acestia pot fi contactati prin e-mail sau SMS de catre persoane care pretind ca sunt de la departamente antifrauda ale bancilor si care, sub pretextul unei plati „suspecte”, cer date de pe card si codul…

Raport: Jumatate dintre romani cred ca pot fi antreprenori, dar doar 9% intenționeaza insa sa demareze o noua afacere in urmatorii trei ani

08:55, 07.03.2024 - Procentul de adulți care au inceput sau conduc o noua afacere in Romania a scazut incepand cu 2021,și a fost de doar 5,9% recent, clasand Romania pe locul 38 din dintre cele 46 de economii analizate,  arata cel mai recent raport Global Entrepreneurship Monitor, care analizeaza starea antreprenoriatului…

Cristian Cornea: de la Colegiul HCC Alba Iulia, in elita mondiala a specialiștilor in securitate cibernetica și ethical hacking

19:05, 05.03.2024 - Cristian Cornea: de la Colegiul HCC Alba Iulia, in elita mondiala a specialiștilor in securitate cibernetica și ethical hacking Cristian Cornea este expert in securitate cibernetica, trainer, antreprenor și un membru implicat in comunitatea de cybersecurity din intreaga lume. De remarcat ca Cristian…

Cea mai mare breșa de securitate cibernetica din istoria Franței: Datele a jumatate din populație au fost furate

15:20, 11.02.2024 - Datele a 33 de milioane de persoane din Franța au fost furate in cel mai mare atac cibernetic din istoria țarii, afectand aproape jumatate din populație. Doi furnizori de servicii pentru companiile de asigurari medicale au fost ținta atacului, dezvaluind date personale ale milioane de oameni.…

Nou avertisment al specialistilor in securitate cibernetica: Mesaje periculoase care par a proveni de la curieri sau site-uri de online shopping

19:06, 08.02.2024 - „Mesajele de la curieri sau site-uri de online shopping sunt ceva obisnuit si multi dintre noi le primim frecvent. Atacatorii cibernetici se pot, insa, folosi de aceasta obisnuinta a noastra pentru a derula fraude cunoscute ca “SMishing”. Astazi va supunem atentiei trei exemple recente raportate de…


Ce parere ai despre aceasta stire?