Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amalia Enache va avea o fetita. Cine este, insa, tatal copilului?

Publicat:

va avea o fetita. Prezentatoarea de stiri de la Pro TV va deveni mama, pentru prima data, in vara acestui an. Despre tatal copilului Amalia ezita sa vorbeasca, pastrand detaliile intime. S-a zvonit ca ar fi apelat la prietenul sau bun pentru fertilizare in vitro, insa vedeta prefera discretia si nu vorbeste despre acest subiect lasand lumea sa vorbeasca. Din spusele ei se intelege, insa, faptul ca va creste copilul fara a se casatori cu tatal acestuia. Amandoi poarta un inel cu o insemnatate aparte. ”Este un inel de angajament de crestere a copilului, angajament ca suntem parinti…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Polițiștii au gasit fetița de 12 ani din Botoșani, data disparuta de familie

09:00, 30.03.2024 - Polițiștii au gasit fetița de 12 ani din Botoșani, data disparuta de familie Minora a fost gasita in cursul nopții, pe o strada din municipiul Botoșani. Aceasta a fost internata la Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgența. Din primele verificari a reieșit faptul ca nu ar fi fost victima vreunei…

Parinții copilului de 2 ani, gasit cu rani grave la creșa din Ilfov, au dezvaluit prin ce a trecut fetița lor. Micuța este traumatizata: ”Ne striga in somn”

21:55, 15.03.2024 - Cazul copilului gasit cu rani grave in creșa din Ilfov continua cu detalii șocante! Parinții fetiței au dezvaluit cat de afectata este de tot ce s-a intamplat și cum i s-a schimbat comportamentul. Fetița este traumatizata de ce a trait.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Razvan Fodor, declarație de dragoste pentru Irina Fodor, in aeroport! Prezentatoarea TV va incepe filmarile pentru Asia Express 2024 / FOTO

14:45, 29.02.2024 - Razvan Fodor i-a facut o declarație de dragoste soției lui, Irina Fodor, chiar in aeroport! Prezentatoarea TV va incepe filmarile pentru Asia Express 2024. Momente emoționante inainte de plecare.

Fiica Mirelei Vaida a implinit 9 ani. Surpriza pe care i-a facut-o prezentatoarea de la Acces Direct: „Sa fii fericita, fetița mea” / FOTO

10:16, 20.02.2024 - Zi importanta in familia Mirelei Vaida. Fiica prezentatoarei de la Acces Direct a implinit astazi noua ani. Și cum a fost vorba de un moment important, vedeta i-a facut pe plac fetiței, care și-a dorit o petrecere tematica. Mesajul plin de iubire postat de mama ei.

Știrile Antena Stars. Mirela Vaida, viața dincolo de micile ecrane. Cum se imparte prezentatoarea de la Acces Direct intre cariera și viața de familie: „E o provocare” / VIDEO

17:00, 09.02.2024 - Mirela Vaida reușește sa se imparta cu brio intre viața de familie și cariera, dar chiar și așa, recunoaște ca nu este deloc ușor. Pe langa emisiunea Acces Direct pe care o prezinta de luni pana vineri, mai are și alte proiecte in televiziune, dar și la teatru, unde este angajata de peste 15 ani.

Caz șocant! O fetița in varsta de 11 ani, din Moldova, a devenit mama. Cand au aflat autoritațile

08:11, 30.01.2024 - Caz șocant in Chișinau acolo unde, o fetița in varsta de doar 11 ani, din Republica Moldova, a nascut recent un bebeluș, la Institutul Mamei și Copilului. Procurorii au deschis o ancheta in acest caz.

Ultima ora! O fetița de 11 ani a nascut la Institutul Mamei și Copilului

16:31, 29.01.2024 - O fetița de 11 ani din țara a nascut un bebeluș la Institutul Mamei și Copilului. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA de Elena Mudrii, șefa Serviciului informare și comunicare cu mass-media al Ministerului Sanatații.


Ce parere ai despre aceasta stire?