Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Am aflat cine i-a furat inima lui Dani Otil!

Publicat:

Toti avem ocazia sa fim in decembrie, dar Dani Otil este tot anul si multa lume nu stie cat de multe fapte bune face. Initiat in domeniul actelor de caritate de fosta lui iubita , prezentatorul emisiunilor “Neatza cu Razvan si Dani” si “X Factor” a prins aripi si a infaptuit probabil mai multe minuni decat mai experimentata diva. In 2017 are planuri mari si vointa cat zece sa le duca la bun sfarsit. Libertatea: Anul trecut, ți-ai propus sa aduni in scop caritabil 15.000 de kilometri. In vara, aveai 4.500 și spuneai ca abia incepusera cursele mari. Tragand linie, la…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O mama obsedata de eclipsa și-a ucis partenerul și și-a aruncat copiii din mașina pe o autostrada din Los Angeles

09:40, 11.04.2024 - O mama și-a injunghiat mortal partenerul, luni, in apartamentul lor din Los Angeles, apoi și-a aruncat cele doua fetițe dintr-un SUV in mișcare, pe autostrada. Cu cateva zile inainte, intr-o postare online, femeia, care este astrolog, numise eclipsa de soare „simbolul razboiului spiritual”.

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Ar participa Georgiana Lobonț la emisiunea Power Couple alaturi de soț? Ce spune cantareața despre partenerul de viața:”E nebunie” / VIDEO

14:06, 14.03.2024 - Georgiana Lobonț ar fi pregatita pentru a participa la o competiție alaturi de soțul ei. Dani Oțil a intrebat-o pe artista daca este dispusa sa mearga la Power Couple, iar rezultatul a fost unul afirmativ, fiind sigura ca partenerul ei de viața va reuși sa se descurce impecabil.

Cum și-au caștigat copiii Alinei Pușcaș primii bani. „Intrau prin cabinete, inclusiv pacienților le cereau”

11:15, 10.03.2024 - Alina Pușcaș, in varsta de 38 de ai, este casatorita cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu și au impreuna trei copii, Iris (4 ani), Alex (9 ani) și Melissa (8 ani). Cei doi au incercat sa ii creasca și sa ii educe pe cei trei copii ai lor dupa propriile reguli. Pana in momentul de fața, sunt mulțumiți…

Știrile Antena Stars. Dani Oțil, banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan. Prezentatorul TV a facut lumina: „Un moment...” / VIDEO

19:00, 04.03.2024 - Dani Oțil a fost banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan, pe vremea cand cei doi aveau o relație. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a facut lumina in acest caz. Iata ce marturisiri a facut prezentatorul emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu!

Ramona Olaru, provocatoare intr-un clip muzical. Cum a aparut asistenta de la Neatza: „S-a nins, s-a tot” FOTO

09:16, 29.02.2024 - Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani, matinalul difuzat de Antena 1, are o noua colaborare. Ramona Olaru s-a lasat pozata in ipostaze provocatoare pentru un clip muzical. Imaginile au facut furori in mediul online, unde complimentele au curs valuri. „S-a facut frumos, s-a nins, s-a tot”. Foto In…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune. Ce banc a spus asistenta TV: „De curand m-am...”

08:35, 01.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV reușește mereu sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei, dar și telespectatorilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?