Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alina Sorescu, dezvăluiri emoţionante după ce a născut cea de-a doua fetiţă: Ele îmi dau putere şi energie

Publicat:

a nascut acum mai bine de o saptamana, iar miercuri, la braț cu soțul ei, creatorul de moda , a parasit maternitatea in care , cea de-a doua fetița a lor, a venit pe lume.

"Ne-am simțit una pe alta din prima clipa și ne-am obișnuit imediat. Legatura mama-copil este cu adevarat divina. Da, o alaptez și stam non stop impreuna, excepție facand momentele pe care i le dedic surioarei ei mai mari, ca sa nu simta vreo gelozie. Cezariana este totuși o operație și dureaza un pic pana iți recapeți forțele... Dar de data asta am avut și mai puțin timp sa ma…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

George Simion a devenit tata! Soția sa, Ilinca, a nascut un baiețel

22:10, 24.04.2024 - George Simion este in al nouale cer, dupa ce a primit vestea mult așteptata! Liderul AUR a devenit tata și chiar unul de baiat! Soția sa, Ilianca, a nascut un baiețel de nota 10. Așadar, George Simion a devenit tata pentru prima data, dupa ce soția sa a adus pe lume un baiețel de nota […] The post George…

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Ce semnificație speciala are pentru soția lui Gabi Stangau ziua de 1 martie. Are legatura cu momentul in care s-a casatorit cu violonistul / FOTO

18:05, 01.03.2024 - A trecut mai bine de o saptamana de cand Gabi Stangau a fost inmormantat. Familia lui este in continuare in stare de șoc și cu greu poate accepta ca violonistul a murit. Pentru Diana Berințan, ziua de 1 martie avea o semnificație speciala, mai ales ca are legatura cu momentul in care s-a casatorit.

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

George Piștereanu a devenit tata pentru prima data. Soția lui, Gigi Grasu a nascut o fetița. Ce nume au ales pentru fiica lor / FOTO

12:35, 26.01.2024 - Pentru George Piștereanu ziua de 26 ianuarie 2024 este una cu totul speciala. Soția lui, Gigi Grasu, a nascut astazi o fetița, iar actorul a postat și primele imagini cu noul membru al familiei. Ce nume au ales cei doi pentru fiica lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?